Sayfa 241/1019 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    merkez bankası açıklaması varmı....alış satış falan....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    18.12,2021
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    Şu dolarcıları da bi öpseler....
    şey çıkışa başladığı yere gelse ....

alisveris turisti diyelim bunlara
    Kas in karsisindaki meis ten yada Ayvalik karsidaki Midilli den de gelirler bu sekilde

Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    benim gözümde turist;
    daha çok; gezmek ,görmek, kültür tanımak, müze vb gezmek, yemek memek tatmak, insanların yaşayışını gözlemlemek falan....

bunlar, hemen markete gidiyo....eczanelere bile artık....
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Yağmacı daha uygun

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    alisveris turisti diyelim bunlara
    Kas in karsisindaki meis ten yada Ayvalik karsidaki Midilli den de gelirler bu sekilde

5.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    18 tl den dolar satan kim oldu ki ?
    kimse....

insanların aklında 18 tl kaldı bir kere
    eğer adam gibi bir alternatif vermedikleri sürece kurun tekrar 18 tl ye gelmesi içten bile değil.
    18 den satamadim ama baktım Cumhurbaşkanı dövize endeksli felan dedikten sonra elimdeki tether'lerin hepsini 17.80' den satabildim. Ama dün Forex ve Tether harici kimse satamamıştır. Türk halkının birikimine büyük operasyon ceklidi dün gece. Bundan güzel bir film hikayesi bile çıkar

6.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    18 den satamadim ama baktım Cumhurbaşkanı dövize endeksli felan dedikten sonra elimdeki tether'lerin hepsini 17.80' den satabildim. Ama dün Forex ve Tether harici kimse satamamıştır. Türk halkının birikimine büyük operasyon ceklidi dün gece. Bundan güzel bir film hikayesi bile çıkar
    Tebrikler
    Tefas üzerinden bir serbest fon kursanız baya müşteriniz olur. Süper bir trade olmuş...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7. Denizbank/Ateş: Faizin üzerinde kur artışı olursa Hazine tarafından karşılanacak
    Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün açıkladığı dövize endeksli TL mevduatta vadelerin 3, 6 ve 12 ay olacağını söyledi. Bunun Türkiye'ye özgü bir ürün olduğunu aktaran Ateş "Düşüncem 3-6-12 aylar gibi vadelerde vatandaş parasını belli bir faizden, ister kamu ister özel hangi bankaya yatırırsa yatırsın vade sonunda arada bir fark olursa, ana para artı faizin üzerinde bir kur artışı olursa bu Hazine tarafından karşılanıyor. Böyle yapılacağı bize teyit edildi" dedi.

8. Benim anladığım şu bu enstrüman al sat yapmayı beceremeyen stresi sevmeyen ama vade sonunda birkiminin dolar bazlı erimesini istemeyen bir araç vade başı dolar 15 3 aylık bağladın bu arada dolar indi çıktı tekrar indi tekrar çıktı sen şundan eminsin paran dolar bazlı garanti üstüne de stopajsız faiz

Sayfa 241/1019 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •