Sayfa 245/1019 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Öyle üstat bende nerdeyse yeter artık deyip dalıyordum dolara müthiş bir stres en azından bunu alırım bundan sonra kur riskini devlet üstleniyor kurları uçurmak istiyorlarsa kendileri bilecek bundan sonra ben kendimi koruyorum dolara karşı
    neticesinde al sat yapmayıp yat tut yapana ha dolar ha tl oluyor

2.  Alıntı Originally Posted by Emre1976 Yazıyı Oku
    O zaman başlamadan biter
    kaç yazdığını neden önemsiyorsun neticesi dolarla aynı olacak gerisini devlet düşünsün zaten bankada her turlu karda

3.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Ykb şubeye özel 35 günlük %19 teklif etti, odea'daki yıllık mevduat dışında ufak bir getirim vardı bağladım gitti
    dolara endeksli değil sanırım

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    dolara endeksli değil sanırım
    değil üstadım, 19 oran görünce özlemişim ne zamandır kavruluyoruz faiz indirimlerinden, bağladım gitti 35 günlük, artısı eksisi artık ne olacaksa

5.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Ykb şubeye özel 35 günlük %19 teklif etti, odea'daki yıllık mevduat dışında ufak bir getirim vardı bağladım gitti
    Miktar konusunda bilgi verebilir misiniz? tam olmayıp yaklaşık bir rakam vs. gibi.Ayrıca özel bankacılık şubesi mi yoksa normal şube mi? Hayırlı olsun..

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Miktar konusunda bilgi verebilir misiniz? tam olmayıp yaklaşık bir rakam vs. gibi.Ayrıca özel bankacılık şubesi mi yoksa normal şube mi? Bugün açıklanan korumalı mevduat mı? Hayırlı olsun..
    Teşekkürler, 250 bin TL civarı üstadım
    normal şube ama en az 20-25 yıldır pederin emekli maaşının yattığı, kredi kartı ödemeleri yaptığı şube, belki de özel bankacılık statüsüne almışlardır bilemiyorum.
    Koruma yok, kendime göre buralardan ufak bir dolar alıp hedge yapma yoluna gideceğim bakalım nasıl sonuç verecek

Yil sonu bilanço şenliğini unuttuk dolardan 10 gun biraz daha iyi oranlar cikar .Ben 3 ocaktaki enflasyonu merak ediyorum daha cok.

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    kaç yazdığını neden önemsiyorsun neticesi dolarla aynı olacak gerisini devlet düşünsün zaten bankada her turlu karda
    Sen 14 faiz alıp kur hiç oynamazsa vade sonunda 14 faiz almış olursun yani kur farkı filan alamazsın

Sayfa 245/1019 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •