TCMB: "İhracatçı ve ithalatçı firmalara kur riskini yönetebilmeleri amacıyla, Bankamız nezdinde ihale yoluyla ve VİOP'ta TL uzlaşmalı vadeli döviz satışı gerçekleştirilecektir." -AA
Kaynak : Anadolu Ajansı
TCMB: "İhracatçı ve ithalatçı firmalara kur riskini yönetebilmeleri amacıyla, Bankamız nezdinde ihale yoluyla ve VİOP'ta TL uzlaşmalı vadeli döviz satışı gerçekleştirilecektir." -AA
Kaynak : Anadolu Ajansı
Şöyle bir durum oluşmuş bir önceki din yenisiyle değiştirilmiş ve enson islamcılar da karar kılınmış
ve hatta bunun önünü kesmek için son peygamber gönderilmiş,
Eğer ki son diye belirtilmemiş olsaydı şu günümüzde bir peygamber gönderilirdi diye düşünüyorum ,çünkü insanlar yoldan çıktı.
Bu bağlamda
Discretus gibi yada senin gibi düşünenler 2000 yıllık resmi dinleri yıkıp yeni daha gelişmiş bir din arayışında, sebeb basit
2000 yıl önceki teknolojiden çok ilerde yiz, eskiden buzdolabı mı vardı, uçak mı vardı,vs. gibi..
sizi de anlıyorum arkadaşlar
Ama
Son diye belirtilmiş
Beklemeyin, başka peygamber gelmez daha
Hamdım Piştim Yandım
evrende 200 milyar galaksi ve her galakside bir o kadar yıldız var.. yıldız yani bizim güneşimiz gibi, ki bu muhtemel gezegen oluşumları ve sonrasında hayat olasılıklarını gösteren bir rakam.. olasılıklar çok fazla.. dinciler hariç kimse cevapalrı tam biliyoruz demiyor ama sadece dinciler her cevabı bildiklrini iddia ediyorlar.. o nedenle de dinci toplumlar geri kalmaya mahkum ve zaten öyle oluyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yaw reie olay kumar 18.den aldın 17.99 da olduğu için ay sonu farkı vermedi sonraki ay tutun 18.03 ederinde yatırım 100 bini ay içinde 20 gördü ama ay sonuna 18 oldu eee.
Sonuç alabildin mi doları [emoji6]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortamı yumuşatmak istiyorum ..komiklikler yapıyorum ,nafile ..ahali çok gergin ..![]()
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri