Sayfa 97/330 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 2636 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-5

1. Erken değil çok erken seçim gelebilir.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Faiz cazip olursa borsa düşer, sonrada sürünür.
    Nokta......

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Erken değil çok erken seçim gelebilir.
    hiç zannetmiyorum,RTE son güne kadar ivmesini yukarı döndürmek için,gündemi değiştererek,her denemeyi yapmaya devam edecektir.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Faiz cazip olursa borsa düşer, sonrada sürünür.
    Nokta......
    %14 cazip mi hocam borsayı bu kadar göçertecek kadar en nihayetinde faiz, faize para koyanın parası erimeye mahkumdur.
    .
    borsanın düşmemesine çok kıllanıyorum bu arada
    yabancı çıkıp kur korumalı modele mi geçecek ne yapacak??
    asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Erken değil çok erken seçim gelebilir.
    açıklamışlardı,aya dört şerit yol yapıyoruz desek,bize inanıp alkışlayacak bir kitlemiz var demişlerdi ve bu çok doğru.

6.  Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    %14 cazip mi hocam borsayı bu kadar göçertecek kadar en nihayetinde faiz, faize para koyanın parası erimeye mahkumdur.
    .
    borsanın düşmemesine çok kıllanıyorum bu arada
    yabancı çıkıp kur korumalı modele mi geçecek ne yapacak??
    sadece faiz değil, faiz + döviz garantisi, yani mevduata döviz garantisi veriliyor.
    AMA bu dolar 9 tl iken yapılsaydı çok iyi bir atılımdı bence. ama dolar şu an 13 civarı ,bence faiz dahada düşürülecek , bankaların bu adımda hiçbir riski yok, bankalarda faiz düşüreceklerdir. Çünkü Dövize göre fark oluşursa farkı hazine karşılayacak.Parası olanın dövize karşı kaybetmesi söz konusu değil bu durumda,para birikimi olmayan vatandaşlar ,parası olanları finanse edeceklerdir.

7. 8 tl lik dolar 18 tl oluncaya kadar tepki göstermeyen , bizi etkileyen birşey yok diyebilen kitle,bugün dolar 13tl olduğunda ,RTE doların başını ezdi diye sevinip halay çekebiliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    hiç zannetmiyorum,RTE son güne kadar ivmesini yukarı döndürmek için,gündemi değiştererek,her denemeyi yapmaya devam edecektir.
    Mart civarı belki, o sürede dolar sürünür, enflasyonda yavaşlama olursa işler sarpa sarmadan seçim olabilir.
    Yoksa tüm mevduatçının faizini devlet yani aslında biz ödeyeceğiz, bu iş sürdürülemez, enflasyon patlar, o yüzden patlamadan seçim olur.

Sayfa 97/330 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •