Sayfa 43/1002 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Arkadaslar bu toabloyu is yatirimdan aldım IPV nin fiyat tablosu.bugunun fiyatı nasıl 20,16 oluyor anlamadım. Döviz düşüşünden etkilenmedi mi?
    O bugünkü
    asıl düşüş yarın sabahki fiyatta olacak

2. Erken değil çok erken seçim gelebilir.
    Doların başı ezildi, fiyat artış hızı yavaşlıyacak.

Ama seçimden sonrası tufan olacak.

3. Belli bir miktar IPV ve OJT vardı. 14 Kasım'da daha da yükselir düşüncesiyle aldım.
    . %25 i bugün gitti. Ana paradan da zararım var. Ne yapsam bilmiyorum.bu forumdaki herkes elindekilerinle bekle dedi. Herhalde en. iyi çözüm bu değil mi?zararına satıp RPD ye mi katsam diye bir planım var. Sizce bu daha uygun olur mu?

4. Bu arada fiziki döviz, fiziki emtia alırım diyenlerinde elinde kaldı fizikiler.Gecenin köründe satılamadı tabi.
    Olağanüstü durumlarda özellikle fiziki emtia hiçbir işe yaramaz.

Elektronik döviz ve emtianın önemi ortaya çıktı, bir tıkla satıldı.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bu arada fiziki döviz, fiziki emtia alırım diyenlerinde elinde kaldı fizikiler.Gecenin köründe satılamadı tabi.
    Olağanüstü durumlarda özellikle fiziki emtia hiçbir işe yaramaz.

Elektronik döviz ve emtianın önemi ortaya çıktı, bir tıkla satıldı.
    bir tıkla derken? akşam saatinden bahsediyoruz. fonu satmak 2 gün sürüyor, likit fon kapalı, viop kapalı, uygulama üzerinden al satta gece makas cehennem gibi %5 kesiyorlar yanlış bilmiyorsam. tamam -30 dan iyidir de bu çok istisnai bir durum. ha fizikiyi saklamak sorun işte.

6.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Belli bir miktar IPV ve OJT vardı. 14 Kasım'da daha da yükselir düşüncesiyle aldım.
    . %25 i bugün gitti. Ana paradan da zararım var. Ne yapsam bilmiyorum.bu forumdaki herkes elindekilerinle bekle dedi. Herhalde en. iyi çözüm bu değil mi?zararına satıp RPD ye mi katsam diye bir planım var. Sizce bu daha uygun olur mu?
    Naci agbal doneminde de boyle olmustu.2-3 ay dayanabildiler.Sonra tekrar yukari.
    Hocam para sizin karar sizin.
    Saygilar.

7. Saat 22 de is yatirima bak
     Alıntı Originally Posted by eusebio Yazıyı Oku
    Dünkü Merkez Bankası kuru 17,47 idi; dünkü fiyatlar o kurdan hesaplandı. Bugünkü kur %25 aşağıda. Yarınki fiyatlara bu düşüş yansıyacak.
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Opb,opl,rpd bile varmi

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 43/1002 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •