-
Türkiye gibi dolar bazlı ucuz ve hızlı büyüme potansiyeli olan ülkede borsa yatırımı her zaman caziptir. Elindeki hisse yürümüyor olabilir ama bu borsanın cazip olmadığı anlamına gelmez.
-

Originally Posted by
Blueberry
Türkiye gibi dolar bazlı ucuz ve hızlı büyüme potansiyeli olan ülkede borsa yatırımı her zaman caziptir. Elindeki hisse yürümüyor olabilir ama bu borsanın cazip olmadığı anlamına gelmez.
Üstad çok kişiyi dökecekler sonra yeni rekorlar olacak
-
Dolardaki düşüşün suni olduğunu düşünüyorum. Bakınız bir şekilde müdahale var gecelik TL faizi, kamu bankaları dolar satışları, BAE-Katar muhabbetler (özellikle BAE); doları tutmaya yönelik hamleler. Şu an seçim ekonomisi uygulanıyor. Ortalığa para saçıldı. Peki bu para nereye gider? 1- döviz 2- borsa. Hem dolar hem borsa aynı anda düşemez. Düşmemesi gerekir.
-

Originally Posted by
Pestilence
Üstad çok kişiyi dökecekler sonra yeni rekorlar olacak
Bende öyle düşünüyorum. BİST30 bile nasıl kalktı. Ortada herşey.
-

Originally Posted by
Blueberry
Dolardaki düşüşün suni olduğunu düşünüyorum. Bakınız bir şekilde müdahale var gecelik TL faizi, kamu bankaları dolar satışları, BAE-Katar muhabbetler (özellikle BAE); doları tutmaya yönelik hamleler. Şu an seçim ekonomisi uygulanıyor. Ortalığa para saçıldı. Peki bu para nereye gider? 1- döviz 2- borsa. Hem dolar hem borsa aynı anda düşemez. Düşmemesi gerekir.
Üstat bugün döviz bürolarının önünde kuyruk vardı
-
ZPBDL (ZPP) borsa yatırım fonu iyi kazandırmış bu süreçte. Üstelik bu fon anında alınıp satılabiliyor.
-

Originally Posted by
Pestilence
Üstat bugün döviz bürolarının önünde kuyruk vardı
Döviz almak isteyenler mi? 😂
-

Originally Posted by
Blueberry
Döviz almak isteyenler mi? 😂
Üstadım her düşüşü fırsat olarak görüyorlar insanlar inanmıyor Türk lirasına
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız