Sayfa 584/1200 İlkİlk ... 844845345745825835845855865946346841084 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Geçmiş sayfalarda Albaraka grafiği paylaşmıştık, dikkatle izliyorum aylık kapanışı haftaya cuma!!!
    Sabir taşı bir hisse ayni ykgyo gibi
    Hastasıyım
    Ytd falan değildir direk atıyorum full zarardayım
    1,65 önemli rakam
    ytd deli saçmasıdır

2. Bizim 13 üzerine atamazsa bir sağ bacak dip daha bekliyorum 10 tl gibi, orta vade 8 ay gibi bir yatırım yapicam. İzliyorum grafik paylaşmıştık.
    Teknosa, burdan bilgi paylaşmam ama kulağım dolu

3. Ykgyo buralarda testere yapicak maksimum bir ay, maliyeti uygun olan taşır, olmayan cesaret eder, çanak tamamlanacak

Alıntı Originally Posted by King Levent Yazıyı Oku
    biz üniversite öğrencisiyken 2 liraya ayran dürüm yerdik. sen hisse biriktirme derdine düşmüşsün he. sat hepsini interrail yap , avrupayı gez toz , mala vur, bu yaşlar gelmez bi daha..
    Ahahahha super cevap [emoji106] [emoji23]
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Arsan grafiği paylaşmıştık dikkatle izliyorum Sabir bende çok
    Alımlarımı karıncayı incitmeden günlere yayarım, stoploss ben kullanmam, her hisseyi almam, aldığım hissede stop olmam, herkes stop olurken ben ek alım yaparım, bu benim tarzim, dediğim gibi her hisseyi almam, karşındaki algoritma sana grafiği çizdirir, bak tepe bak dip, evet burayada yatay çiz, bunun alti stop der,
    İste hatalar burda başlar
    Cok guzel yorumlar.

[emoji106]
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6. albrk günlükte 1,28 üzerinde kalmalı ve burası aynı zamanda 500 günlük otalaması sonra 1,33 kırmalı sonrki aşama aylık düşeni kırması için 1,40 ve bunrda kalıcı olursada nihai hedef 1,74 burda 1,65 uzun süreli direnç haline dönmüştür şimdi gelelim ind haftalık ve günlükte rsi macd hacim bunların hiçbiri destelemiyor aylık sadece rsi de hafif bir pozitif uyumsuzluk mevcut olup macd yukarıkesmiş ama açısal olarak o kadar anlamlı bir keme değil herkese hayırlı kazanır kendi adıma 1,35 hacimli geçilirse yüzünne bakarım yoksa bana hamballık yapmak gibi gelir aynı durum skbnk gibi herşey mevcutken endeks 100000 olmuken kağıdın hala burda olması gibi hareket yaparmı yapar ama ne zaman kağıt diplerde
    ytd deli saçmasıdır

Alıntı Originally Posted by King Levent Yazıyı Oku
    biz üniversite öğrencisiyken 2 liraya ayran dürüm yerdik. sen hisse biriktirme derdine düşmüşsün he. sat hepsini interrail yap , avrupayı gez toz , mala vur, bu yaşlar gelmez bi daha..
    Her yaşta gezilir.Yeterki para olsun ,sağlık olsun.
    Akıl,adama sermayedir.

8.  Alıntı Originally Posted by King Levent Yazıyı Oku
    Ukrayna'ya kimlikle de girebiliyorken hazır

düşüncelere kurşun işlemez.

Sayfa 584/1200 İlkİlk ... 844845345745825835845855865946346841084 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •