Sayfa 269/1019 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    94-95 li yıllarda vardı ziraat bankasına 30 bin mark 2 yıllığına vadesize yatırırsan bir permi hakkı verildi .
    bir dostumuz almanyadan mercedes getirmişti.
    Bunu AKP lilerin sitelerinde yaymak lazım.

Seçim öncesi yaparlar mı yaparlar...

Bizim 1 arabaya 2 araba vergi ödeyerek ithal oto alma potansiyelimiz zaten olmadığı için devletin vergi kaybı olmaz. TR deki 2. el araç fiyatlarını da aşağı çekeceğinden enflasyona katkısı olur.

Bunu Nebatinin tweeter ına yazmak lazım.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by calvus Yazıyı Oku
    Vakifbanka internet sitesi canli destekten sordum, 3 aylik %14, ozeller daha yuksek verirse, vade sonu dolar vade basina gore dusuk cikarsa faizden zarar
    Bir beyin cimnastiği de size yaptıralım, Devlet vade sonunda dövizin düşüşüne oynuyor, bugün 12 den sabitlediği kur vade bitiminde 9 tl olursa %14 faizi verip al paranı git diyecek, peki döviz vade gününde 15 olursa aradaki 3 tl lik farkı vermemek için merkez bankası piyasaya doğrudan müdahale edip ne kadar döviz satmalı ki attığı taş ürküttüğü kuşa değsin? (Sizce bu yöntemi denemezler mi? yani misal 10 milyar tl kur farkını ödememek için 7 milyar tl karşılığı dövizi piyasada satarlar mı? rakamlara takılmayın lütfen)

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Türk lirasına yoğun ilgi: 38 yılın en büyük yükselişi
    https://www.sabah.com.tr/ekonomi/tur...selisi-5796479

Siz hala eleştirin, ne yapsak yaranamıyoruz.
    38 yılın en büyük yükselişi..
    Dolar pert oldu.
    Ankaradaki Sabah ile İletişim Bakanlığı oldukça yakınlar....

Bugün ki 2 gazedete döviz kuyruğu için dev boyutta aynı foto yu kullanmışlar.

Aynı yerden mi servis ediliyor nedir?

Bu arada W. Post RTE hem faizi 14 indirip hem de doları düşürdü şeklinde yorum yapmış...

https://www.memurlar.net/haber/10068...iyi-kirdi.html
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Bir beyin cimnastiği de size yaptıralım, Devlet vade sonunda dövizin düşüşüne oynuyor, bugün 12 den sabitlediği kur vade bitiminde 9 tl olursa %14 faizi verip al paranı git diyecek, peki döviz vade gününde 15 olursa aradaki 3 tl lik farkı vermemek için merkez bankası piyasaya doğrudan müdahale edip ne kadar döviz satmalı ki attığı taş ürküttüğü kuşa değsin? (Sizce bu yöntemi denemezler mi? yani misal 10 milyar tl kur farkını ödememek için 7 milyar tl karşılığı dövizi piyasada satarlar mı? rakamlara takılmayın lütfen)
    Sabit bir vade bitimi olsaydı evet. Ama vade bitimleri farklı farklı olacak.

5. qnb de aylık 19 var ..sordum kur korumalı var mı diye çalışma yapıyoruz dedi lakin kur korumalıya 14 ten fazla vermeyiz büyük ihtimal dedi .ee şimdi ben 19 dan yaparsam , kurda gitmezse yukarı 1 ay %5 fazla faiz avantajlı olacağım dimi ?ama stopaj var %5 onuda unutmamak lazım

bu arada ykb 19,50 verdi .hatta yüksek oran bulursanız söyleyin tekrar hazineyi ararım dedi.yani bu faizler yukarı yönlü ivme kazanırsa dolar stabil olur o zaman kur korumalıya 14 le girmek bi anlam ifade etmez .

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bekleyip göreceğiz faiz oranları netleşsin iyice otursun sistem şu an olumsuz bakmıyorum
    Teşekkür ederim. Ben iyi takip edemiyorum. Eğer işlem yaparsanız yazınız lütfen.

7.  Alıntı Originally Posted by umtt Yazıyı Oku
    Sabit bir vade bitimi olsaydı evet. Ama vade bitimleri farklı farklı olacak.
    Kahveci bunun hesabını yapmıyormudur sizce?

8.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Kahveci bunun hesabını yapmıyormudur sizce?
    Elindeki veriyi analiz edip vade bitimlerinin yoğunlaştığı dönemlerde müdahale edebilir.

Sayfa 269/1019 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •