Evet matematiksel bir kavram ama muhafazakar kesim davranışını ortaya sürüyorum bende..
İşte diyorum yaşayıp göreceğizM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet matematiksel bir kavram ama muhafazakar kesim davranışını ortaya sürüyorum bende..
İşte diyorum yaşayıp göreceğizM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsacının genelde vadeli hesap ile işi olmaz. Uzun zamandır vadeli hesabım olmadı.
Normalde vatandaşın parasını tek blok halinde değil 3-4 bankaya değişik vadelerde yatırması gerekir. Vade sonlarında iyi faiz alamazsa diğer bankaya götürürüm demesi gerekir. Komşum vadeli hesapçı oradan biliyorum.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ben iki taraflı bakıyorum ikisi de ne olursa olsun alım gücünü ederini korumak üzere..
Zaten bu sistemi deneyeceğim ben şahsen bireysel emeklilik sisteminden daha mantıklı duruyorM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dem demek halkın el birliği ile doları düşürmesi demek.
Çok düşerse çıplak faiz alırlar..
Bi nevi ayağına sıkmak demek.
Düşük faiz getirisinden memnun olunmaz bir süre sonra...
Yok dolar alır başını giderse enflasyon hortlayacağı için Bi süre sonra bu işten vazgeçilir. Hazine yada mb para basmaya yetişemez..
Enfasyon kontrollu bir ekonomi modeli
devreye girmeli..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
opsiyon opsiyon olalı böyle pazarlanmadı![]()
Soruyu;
Döviz-Altın vs. DEM
şeklinde değil de
Enflasyon vs. X
şeklinde sormak daha doğru değil mi?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri