Sayfa 396/1002 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Ula milletin dolarda ters kalacağı hiç aklıma gelmezdi.. hemde yüzde 70-80.. hani 10-15 olurdu da boyut baya büyük. Piyasa çok tehlikeli..

Ev satıp dolar/altın alan mı dersin, araba satıp alan mı dersin, birikimiyle alan mı dersin.. çevremde herkes almış..
    Almayan zaten parası olmayanlar..

Ülkece dolar çıksın duasına çıkılmış. Tarihte bir ilk yaşıyoruz sanırım.. bu nasıl ters düşürme yarabbim... Çok su götürür bu iş onu biliyorum ama..

2. Bu arada işten anlamayan zaten hala dolarda duruyor.. yahu dolar varsa elinde nereden lbozarsan boz faize koyacan arada kur farkı olursa farkı alacan yani elinde dolar tutmuş gibi olacaksın..

Ama yok ben burdan bozduramam diyorlar )) iyi dedim bekle o zaman..

3. Vay arkadaş nası carptiysa hala kimse kendine gelemedi,yazık yaww
    Ama dayının parmağı var.bu işte,isgillwniyom
    Skn metelik te kayboldu..

4. Güven var mı güven...
    Varsa sorun yok...

5. Borsaya gelcek onlar da dayu bak gör. Reis öptü bi de biz seetcez izle yani hep beraber kazancaz
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bu arada işten anlamayan zaten hala dolarda duruyor.. yahu dolar varsa elinde nereden lbozarsan boz faize koyacan arada kur farkı olursa farkı alacan yani elinde dolar tutmuş gibi olacaksın..

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bu arada işten anlamayan zaten hala dolarda duruyor.. yahu dolar varsa elinde nereden lbozarsan boz faize koyacan arada kur farkı olursa farkı alacan yani elinde dolar tutmuş gibi olacaksın..

%99 u kandıramayacaksınız, ne kadar uğraşırsanız uğraşın...eğer az biraz katılım istiyorsanız, buradan doları 13 e getirirsiniz..yoksa 11 lerde kendi kendinize çalar oynarsınız, millet yakında bankadan fiziki olarak da çekmeye başlar.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. FED, ECB, BOE, BOJ söz ile piyasayı yönlendiriyor diye konuşuyorlar, bir ekonomist o söz laf anlatmak, konuşmak vs değildir "promise" anlamında söz ile yönlendiriyor demektir millet yanlış kulanıyor dedi. Sonuçda çok para harcamadan ve limiti göstermeden piyasayı yönlendiriyorlar, onu hiç aklınıza getirmeyin, o zaman biz de şunu yaparız, biz o kadar beklemiyoruz vs diyorlar Sözleşmedeki söz de denilebilir.

Güven olmayınca kanun ve kararname ile kur garantisi verilmiş oldu, bizde millet söze inanmıyor ve haklılar.

Şimdi twitter'da vs bakalım verilen vaad gerçekleşecek mi görmek lazım deniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. beşâ€¢yüz•yedi adlı kişi Nasıl hesaplanıyor bir özet (insider değiliz yani:

1. Analitik bilanço: Dış varlıklardan, döviz yükümlülükleri düşüyoruz. Kura bölünce pozisyon = -$4,2 milyar

2. Yerli banka swaplarını düşelim: -4,2 - 40,4 = -$44,6 ml.

3. Yabancı swapları düşelim: -44,6 - 20,9 = -$65,5 milyar

Sayfa 396/1002 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •