Sayfa 374/1312 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1.  Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Kur garantili mevduat akıl almaz bir şey. Daha önce hiç bir ülkede duymadım, görmedim. İşin sonunda ülkeyi iflasa götürebilir.
    twitter da 70 lerde TR de uygulaması ve sonuçları için yorumlar var.

Özal gibi neoliberalizmin ve zengin kayırıcının dibi bir adam bile umarım gelecek nesiller ders alır ve böyle bir saçmalık yapmaz demiş

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/t...ar-494560h.htm

2.  Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Kur garantili mevduat akıl almaz bir şey. Daha önce hiç bir ülkede duymadım, görmedim. İşin sonunda ülkeyi iflasa götürebilir.
    1994 yılında Meksika Teqila krizinde, tesobono olarak adlandırılan DEM'e benzeyen yapılar bulunmaktaymış.
    Detaylar linktedir.
    Sonuç kısmını okumayın ki tadımız kaçmasın
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3. İlk defa kinayeli bi mesaj çekeyim dedim ) 2 gün sonra 1.5 milyon yaptilar.... Gelde konut al Türkiyede...Screenshot_20211223-213521_sahibindencom.jpg

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    İlk defa kinayeli bi mesaj çekeyim dedim ) 2 gün sonra 1.5 milyon yaptilar.... Gelde konut al Türkiyede...Screenshot_20211223-213521_sahibindencom.jpg

Bir mesaj da ben atayım. "Hocam piyasayı düşürüyosun 2 milyondan aşağı gitmez bu paraya sıkışıksan hemen gelip alayım" diyeyim.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bir mesaj da ben atayım. "Hocam piyasayı düşürüyosun 2 milyondan aşağı gitmez bu paraya sıkışıksan hemen gelip alayım" diyeyim.
    Ben yazacaktim aynisini ama siz deneyin bakalim , daha etkili olur arkadasin üzerinde ))

6. Piyasada paranın %70 i dolar ve dolar bazlı varlıklarda idi.

Bu paranın şu an %40 i buhar oldu.

Para azaldı. Evlerin fiyatı ne olur ağalar?

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Piyasada paranın %70 i dolar ve dolar bazlı varlıklarda idi.

Bu paranın şu an %40 i buhar oldu.

Para azaldı. Evlerin fiyatı ne olur ağalar?

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    fiyatların oturması 2-3 ay sürer..herkes bekle gör taktiği uygular...ben bu dalgalanmadan sonra ülke büyümesinin genel olarak çok olumsuz etkileneceğini düşünüyorum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    fiyatların oturması 2-3 ay sürer..herkes bekle gör taktiği uygular...ben bu dalgalanmadan sonra ülke büyümesinin genel olarak çok olumsuz etkileneceğini düşünüyorum.
    Katılıyorum. Döviz kuru isterse 11 değil 111 olsun, önemli olan öngörülebilir olması. Şu sıralar herkes ne yapacağını şaşırmış durumda, bu da en kötü şey.

Sayfa 374/1312 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •