Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Günaydın TÜRK MİLLETİ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
La Fontaine'den masallara devam.
Bu tatlı rüya bir süre devam edebilir.!!!
Ama gözlemlediğim şu, üreten insanlar bile spekülasyonun içerisine öyle çekilmişler ki; kimse işiyle ilgilenmiyor bile.
Misal hayvan tüccarı parası dolarda iken aklında 18 TL'lik kurda ki dolarda kalmış, 8 den almış ama son derece üzgün.!
Tamirci altın almış gramı 1.050 TL görmüş şimdi ettiği zararı düşünüyor.
Bir kısım çiftçi arkadaş zamlardan başı dönmüş yüksek fiyattan gübre almış fiyat biraz düşünce ettiği zararı düşünüyor. Ürünü hala para etmiyor.
Sıradan vatandaş için bir şey fark etmemiş hayat herkes için çok pahalı.
Bu operasyon yatırımın önünü açar mı? işsizliği azaltır mı? fiyatı aşırı artan tüketim ürünleri ucuzlar mı?
Bizim ki zenginin malı züğürdün çenesi.
Birileri bu durumdan çok büyük paralar kaldırdı, enkaz ise birilerine kaldı.!
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
günaydınlar
Turan Akıncı'dan alıntıdır
'' ŞECERE
Yeliz bugün CHP'liler için demiş ki:
'İngiliz At Arabasına Beygir Olan İnsanların Torunları Bunlar'
Palavradan bir laf.
Okuması yazması olsa benim İŞGAL kitabını okusun diyeceğim.
Beş yıl İstanbul düşman işgalinde kaldı.
O dönemde Anadolu’ya savaşmak için gitmeyen,
İstanbul’da İngilizler'e yalakalık eden,
Taşkışla’da İngiliz Jambonu yiyenler,
Şeyhülislam Mustafa Sabri’nin adamlarıydı.
Yeliz de o şecereden gelir. ''
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
VİOP 1.5-1.70 arası artı...Bugün biraz daha borsadan vuracakmıyız bakalım,önceki sistem arızasında bütün hisselrimde %5-10 kazanmıştık,peşi hüsran olmuştu sistem düzeltildiğinde,neyse peşinden biraz düzeltmiştik,borsanın dövizi takip etmesi çok ilginç,döviz yükselirse yükseliyor,düşerse düşüyor![]()
Yer İmleri