Satanlar,almak isteyenler parayı şimdilik günlük 0,04 garantili para piyasası fonlarına yatırın. Bekleyin bir müddet.Acele etmeyin.
Yılbaşından sonra alın ne alırsanız.
2022 de neler olabilir dolar,CDS,FED,seçim,enflasyon bunları araştırın twitterde,google da arama yapın.Başkalarıın lafıyla hareket etmeyin.Kendiniz karar verin.Zarar olsa bile üzülmezsin,kendim kararı verdim.Kısmet değilmiş dersin.Fonu aldıktan sonra zırt,pırt hemen satmayın.Hisse fonu almayın,Girmesi bir dert,çıkması bir dert T+2 Hisse alacaksanız borsadan alın.Bir durum olursa anında satar kaçarsın.veya anında alım yaparsın.
Beklemekte fayda var.Döviz bir stabil olsun.9-10-11-12-13 neyse döviz belli bir band içinde kalırsa karar vermek kolaylaşıyor.Demlenme olayının da bitmesini beklemek gerek talep varmı,varsa daha arkası gelecek mi.
Pdd denen kira katilim fonu ben aldim 150k ertesi gun %-3853 zarar etti
Bu fon 3 riskli M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100k daM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın cerento, size düzeldi demişler, ama az önce baktım yanlış hesaplamadıysam, bugün de Pdd - 0.77 gözüküyor(değer 1,179698) . Yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız hakkınızı sonuna kadar arayın.
Değişken fon yapısına sahip risk değeri 4 olan bir fon, içinde başka fonlar bulunduğu için, fiyatlama 1 kaç gün rotarlı oluyor gibi bu fonda.
Sizin için bu fona talihsiz bir giriş noktası olmuş. 1 günde %40 lık dolarda geri çekilme her zaman görülebilecek birşey değil, ilginç günlerden geçiyoruz.
Saygılar.
Tsk.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri