Erdoğan ATV - A Haber canlı yayınında /
Erdoğan : Bu son gelişme Tüm vatandaşlarımızın Türk lirasına güvendiğini , güvenmesi gerektiğini gösteriyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : TL mevduatı 23,8 milyarın üstünde arttı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Bay Kemal ekonomi alanında da yalanlara , milletimizi aldatmaya devam ediyor .
Halk tv. de vatan kahramanları ! ( rallici selçuk geçer ) doların düşüşünü sindirememişler. Çok kızıyorlar. Oysa Bakan Nebati bey bakmış çaresine size ne kardeşim. O kadar ki ; Sn. Nebatiye göre küçük yatırımcı kaşınmış, şimdi de ağlıyormuş. 15-18 aralığından dolar alınırmıymış...mış mış mış. Sanki ekonomiyi vatandaş yönetiyordu. Dolar her gün otomatiğe bağlamış giderken hiç bir makam sahibinden sözlü bile müdahale olmayınca vatandaş ne yapacak ?
İkide bir ana muhalefet yavruları ve ekonomiden hiç anlamazlar diyor zat,siz anladığınız içinmi 1.5 olan doları 18 yaptınız diyen yok karşılarında,yani al gülüm ver gülüm muhabbeti.
Prompter Var mı.?
Yer İmleri