Sayfa 169/987 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Kyabalion Yazıyı Oku
    Ne güzel tezgah! Seans içinde doları yükselt borsayı yükselt. Tekrar yükseliyor diye atlayanlari mallandir. Seans kapandığında dolara çak. Pazartesi dolar düşüyor diye borsayı da düşür. Hisselerde çok gördük böyle tahtaci numaralarını ama devlet gücüyle tahtacilik yapılıyor. Yazık bu millete!
    Esasen milletten intikam alayim derken, cok kisa surede bunun siyasi sonuclari olacaktir. Fazla bir sure kalmadi
    Son level dayiz.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdoğan ATV - A Haber canlı yayınında /

Erdoğan : Bu son gelişme Tüm vatandaşlarımızın Türk lirasına güvendiğini , güvenmesi gerektiğini gösteriyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan ATV - A Haber canlı yayınında /

Erdoğan : Bu son gelişme Tüm vatandaşlarımızın Türk lirasına güvendiğini , güvenmesi gerektiğini gösteriyor
    Algiya gel...

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erdoğan : TL mevduatı 23,8 milyarın üstünde arttı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Bay Kemal ekonomi alanında da yalanlara , milletimizi aldatmaya devam ediyor .

6. Halk tv. de vatan kahramanları ! ( rallici selçuk geçer ) doların düşüşünü sindirememişler. Çok kızıyorlar. Oysa Bakan Nebati bey bakmış çaresine size ne kardeşim. O kadar ki ; Sn. Nebatiye göre küçük yatırımcı kaşınmış, şimdi de ağlıyormuş. 15-18 aralığından dolar alınırmıymış...mış mış mış. Sanki ekonomiyi vatandaş yönetiyordu. Dolar her gün otomatiğe bağlamış giderken hiç bir makam sahibinden sözlü bile müdahale olmayınca vatandaş ne yapacak ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
    İkide bir ana muhalefet yavruları ve ekonomiden hiç anlamazlar diyor zat,siz anladığınız içinmi 1.5 olan doları 18 yaptınız diyen yok karşılarında,yani al gülüm ver gülüm muhabbeti.

8. Prompter Var mı.?

Sayfa 169/987 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •