Sayfa 188/987 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Büyük sermayenin yabancısı, bıyıklısı olmaz, adamlar başka bir kast, burjuva, hepsi dünya vatandaşı, yarın istediği ülkeye yerleşir yaşar. Senin kompradorun milyar dolarını sana değil de dışarıya yatırıyorsa, o da yabancı, ha bıyıklı ha bıyıksız.

Dolayısıyla gerçek yabancı, bıyıklı yabancı diye ayırmanın bir anlamı yok, sermaye sahipleri kısaca. Yabancı aracı kurumları toplayıp hesap yapıyorlar, şu kadar çıktı şu kadar çıktı, sanki yerlinin yabancı aracı kurumda, yabancının yerli aracı kurumda hesap açması yasakmış gibi...hepsi fasa fiso..

Zekeriya Özün altyazısı geçiyor...mal varlığı dondurulmuş..hani heykelini dikeceklerdi ya, altına makam arabası tahsis edilmişti. Bugüne kadar dondurmamışlar demek ki...kaç sene oldu 5 mi...ilginç bi ülkeyiz yaw...Lan gönderin birini zımbalasınlar pez...vengi, bu kadar mı zor yaw..İsrail olaydı çoktan zımbalamıştı, Rusya da ha keza, hatırlayın Çeçen komutanları...hem de imzasını da atarak...
    O adamların hepsini daha önce kullandı. Bunlar elini kolunu sallayarak gitti. Hepsi bir şey biliyor. Sedat Pekerin paylaştığı her şey onlardan geliyor.Bunlar bir iki kurşun attılar vuramadi. Son kurşunu nereye atacak onu merak ediyorum. Yahu arada bir kısım kaset birinin eline geçmiş bak adam 180 derece dönüp dolaşıp her daim yanında geziyor.

2. Merak ediyorum.
    Bddk icerisinden usd 18 satan 11 alan talihli vatandaslarin listesini alabilecek muhalefet partisi uyesi yok mudur?

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O adamların hepsini daha önce kullandı. Bunlar elini kolunu sallayarak gitti. Hepsi bir şey biliyor. Sedat Pekerin paylaştığı her şey onlardan geliyor.Bunlar bir iki kurşun attılar vuramadi. Son kurşunu nereye atacak onu merak ediyorum. Yahu arada bir kısım kaset birinin eline geçmiş bak adam 180 derece dönüp dolaşıp her daim yanında geziyor.
    S.P. nin emniyetin bürokrasinin medyanın meclisin içinden her yerden adamı var. Sadece bi milletvekilini mi 10.000 dolar maaşa bağladı sanki. FETÖ sü de vardır olmayanı da. Zaten birine savaş açtığı için ona karşı olan klik onun adamı olmasa bile yağdırıyordur bilgiyi belgeyi.

Ne diyordu derin adam, tek başına yeme, tek başına yersen kustururlar, bu da tek başına yememiş anlaşılan, yatırım yapmış hep. Hep de ilmeği boynuna geçirmiş, terso yapınca kötü günde kalemini kırıveriyor.

Polis her şeyi bilir çünkü. Şikayet olur, dava olur, delil olur şahit olur, yargılanır ceza alır o başka bir şey, polisin her bi şeyden haberi vardır. Kim kapkaççı, kim esrar satar bu mahallede, kim karısını döver, kim gece eve adam alır, her şeyi bilirler. Ve biriktirirler bildiklerini..Sadece polis de değil işte, medyası, bürokratı, milletvekili...Adamın milyar dolarlara hükmettiği iddia ediliyor, kağıt üstünde bi şey yok tabi. 10.000 dolar maaş, bugün için 110 bin TL...aylık

4.  Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku
    Merak ediyorum.
    Bddk icerisinden usd 18 satan 11 alan talihli vatandaslarin listesini alabilecek muhalefet partisi uyesi yok mudur?

Bilgisayardaki serverdeki beklenmedik bir hata sonucu, sistem kendini kapatıp açtığında, o log kayıtları çoktan silinmiştir bile..

Geçen S.P. şu kumar oynayanların listesini paylaşmıştı, çok ilginç, oradan bile milyarlarca dolar kaçak var yurt dışına...bu ülkede birilerinde gerçekten deli para var. Her hafta cebindeki bozukluklarla kazı kazan oynayanlar gibi, yüzbinlerce dolar basıyor adam çerez parası bozukluk niyetine, 1 saat sonra kaybettiğini bile unutuyordur yani, o derece..

5. Alamanya batıyor derdinize bak.. Heh

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bilgisayardaki serverdeki beklenmedik bir hata sonucu, sistem kendini kapatıp açtığında, o log kayıtları çoktan silinmiştir bile..

Geçen S.P. şu kumar oynayanların listesini paylaşmıştı, çok ilginç, oradan bile milyarlarca dolar kaçak var yurt dışına...bu ülkede birilerinde gerçekten deli para var. Her hafta cebindeki bozukluklarla kazı kazan oynayanlar gibi, yüzbinlerce dolar basıyor adam çerez parası bozukluk niyetine, 1 saat sonra kaybettiğini bile unutuyordur yani, o derece..
    Ahh ahh diyorum,
    Bir daha ahhhhhh ahhh diyorum,
    Ve susuyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Alamanya batıyor derdinize bak.. Heh
    Alamanya batiyor,
    Dogan slx ile ayni yasta bmw 740i takasladim gibi birsey...

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

Burada silinse de NY da kayitlar var.
    Kuzenine 100 usd gonder o bile kayitli.

Sayfa 188/987 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •