Günaydın arkadaşlar, dçm de yeni bir konu varmis haberden duydum.bankalarin vereceği faiz politika faizin en fazla 3 puan olabileceği belirtilmiş
Günaydın arkadaşlar, dçm de yeni bir konu varmis haberden duydum.bankalarin vereceği faiz politika faizin en fazla 3 puan olabileceği belirtilmiş
Ama faiz de yine düşecek demiş.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faizi indirmeye devam edeceklerini söyledi.
Faizin artırılmasını isteyenlerle Gezi Parkı'nda "serbest bırakın" çağrısı yapanların aynı safta olduğunu ifade eden Erdoğan, faizle mücadelesinin süreceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faizi indirmeye devam edeceklerini söyledi.
https://www.internethaber.com/erdoga...k-2226863h.htm
yanlış anlamışsın. özel bankalar politika faizinin en fazla 3 puan üstünde verebilir. dün anadolu bankla görüştüm %17 verecekler, sadece 3 sayfalık bir evrak imzalatacaklar, 4 sene önceden yatırım hesabım vardı zaten onlarda. pazartesi şubeye gidip paramın %80'ini ziraatten onlara eft yapıcam. doları baskılamak için kendilerini paralıyorlar hele pazartesi dolar 10 altına gelirse bal kaymak olur bana. ama elbet güçleri bir yerde tükenecek, 3 ay sonra parayı ikiye katlayarak çekeceğime nerdeyse eminim. tek korkum 3 ayın sonunda kanun değişti kazancınızın %90'ı vergi olarak kesilecek veya bir evrakı eksik yapmışız/yapmışsınız/imzalamamışsınız devlet paranızı ödemiyor gibilerden bi oyun yapmaları, 10 sene önce bunu bana biri söylese bu ne aptal düşünce koca devlet senlemi uğraşacak diye gülerdim ama şimdi durum çok değişti. karşımızdaki ciddi hasta bir zihniyet. yine de bu kadar yükselmiş piyasalarda faizden başka seçenek olmadığı için yatırıcam yani. böyle bir ülkede mevduatlar tehlikede de fonlar çok mu güvende. kalan %20 ile viop devam.
Yer İmleri