Sayfa 110/1002 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Günaydın arkadaşlar, dçm de yeni bir konu varmis haberden duydum.bankalarin vereceği faiz politika faizin en fazla 3 puan olabileceği belirtilmiş

2. Doğru müdür bilmiyorum. Dolarin 9'a 8'e düşmesini ihracatçılar ister mi?öte yandan enflasyonu tek haneye indrebilmeleri için doları 8den aşağıya indirmeleri gerekmez mi?

3. Düşmesine düşsün bu iyi de olan bizim gibi zararda olanlara olacak, tabi bunlara inanıp zararına satanlar yine ters köşe de olabilir, iş iyice kumara döndü. Haftaya fonları satmalı mı, düştükçe almalı mı karar vermek zor olacak.

4.  Alıntı Originally Posted by Fabrice Yazıyı Oku
    Hocam trenden belli bir zamanda inmemenin bir diğer nedeni de - en azından kendi adıma - yerine ne koyacağım sorusuna cevap bulamamak oldu. Bugün 16-17 kurdan insem ve 3 gün sonra 20 olsa sattığımızı yerine koymamız imkansızdı.

Ben de döviz bazlı fonları tövbe satmam. Geçen hafta fonlarda ne kadar dövizim varsa bu haftada da o kadar var. Hadi velev ki zararı sineye çektik sattık, yerine ne koyacağımızın bu ülkede bir cevabı var mı?
    Eniştenizi pasif olmaması lazım, diyecek ki kayınoglan bilgi geldi, dolara kibrit suyu dökecekler sat yarın olmadı ertesi gün yarı fiyatına alırsın

5. Ama faiz de yine düşecek demiş.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faizi indirmeye devam edeceklerini söyledi.
    Faizin artırılmasını isteyenlerle Gezi Parkı'nda "serbest bırakın" çağrısı yapanların aynı safta olduğunu ifade eden Erdoğan, faizle mücadelesinin süreceğini söyledi.
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faizi indirmeye devam edeceklerini söyledi.
    https://www.internethaber.com/erdoga...k-2226863h.htm

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Düşmesine düşsün bu iyi de olan bizim gibi zararda olanlara olacak, tabi bunlara inanıp zararına satanlar yine ters köşe de olabilir, iş iyice kumara döndü. Haftaya fonları satmalı mı, düştükçe almalı mı karar vermek zor olacak.
    Sayın ersunan ben döviz fonu alıyorum aksine. Herkes yaka silkerken almak lazım. Bende de döviz var bu fiyata satmam. Bir miktar parayı DÇM yapacağım 1 yıllık.

7.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar, dçm de yeni bir konu varmis haberden duydum.bankalarin vereceği faiz politika faizin en fazla 3 puan olabileceği belirtilmiş
    yanlış anlamışsın. özel bankalar politika faizinin en fazla 3 puan üstünde verebilir. dün anadolu bankla görüştüm %17 verecekler, sadece 3 sayfalık bir evrak imzalatacaklar, 4 sene önceden yatırım hesabım vardı zaten onlarda. pazartesi şubeye gidip paramın %80'ini ziraatten onlara eft yapıcam. doları baskılamak için kendilerini paralıyorlar hele pazartesi dolar 10 altına gelirse bal kaymak olur bana. ama elbet güçleri bir yerde tükenecek, 3 ay sonra parayı ikiye katlayarak çekeceğime nerdeyse eminim. tek korkum 3 ayın sonunda kanun değişti kazancınızın %90'ı vergi olarak kesilecek veya bir evrakı eksik yapmışız/yapmışsınız/imzalamamışsınız devlet paranızı ödemiyor gibilerden bi oyun yapmaları, 10 sene önce bunu bana biri söylese bu ne aptal düşünce koca devlet senlemi uğraşacak diye gülerdim ama şimdi durum çok değişti. karşımızdaki ciddi hasta bir zihniyet. yine de bu kadar yükselmiş piyasalarda faizden başka seçenek olmadığı için yatırıcam yani. böyle bir ülkede mevduatlar tehlikede de fonlar çok mu güvende. kalan %20 ile viop devam.

8.  Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Gözlerime inanamıyorum. Kesinlikle bir hata olmalı. Böyle bir kar/zarar oranı olabilir mi ?
    Zarar %-3.8

Sayfa 110/1002 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •