Sayfa 221/987 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Teyo reyiz,Yeni ekonomik modelin 3 ay sonra yeni modelini çıkarıp,DTH Ler ile ilgili ,''Ben , 'Din kardeşimiz olan Singapur dolarından bahsetmiştim," diyerek Tüm Döviz hesaplarının karşılığını Singapur dolarına çevirip iade ediyor mu.!?
    Ammada gülerdim haaa..
    Olur mu.? Olur..!!
    :-))

2. Coinler göçünce abi
    O iş te anlık olucak
    Dolar o zmn harbi bitik bi para birimi olucak
    AB ahıllı olup yasa çıkarsa Çin gibi coin yassah olum yassah gibi O zmn görcem ben

3. Simdi hersey iyi gider de bu vatandaşlar demden parayı bulursa bu servet etkisini tüketim yaparak görmek istemezler mi? Sürekli dem yok sonuçta. Tek seferlik. Vadeleri dolduğunda neye göre karar alacak bu mudiler? Nihayetinde dövize göre ya aynı doviz alabilecekleri kadar tl olacak ya da aradaki tl faizin ve vade sonu doviz kurunun girişe göre ne kadar düşük olmasına göre bi anapara arti doviz getirisi olacak ama kağıt üstünde hepsi tl. Peki bu vade dolunca homoeconomicus beşer ne şekilde davranmaya meyledecek.

4.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Cevabı bildiğiniz halde soruyorsunuz, ama herhalde inanmak istemiyorsunuz...olağanüstü bir durumda ortamda aklınızda geçen en kötü senaryo uygulanır
    Dikkat çeken, özet : unofficial

https://en.mercopress.com/2021/11/11...d-in-argentina

5.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Cevabı bildiğiniz halde soruyorsunuz, ama herhalde inanmak istemiyorsunuz...olağanüstü bir durumda ortamda aklınızda geçen en kötü senaryo uygulanır
    Ben sisteme katilmadim
    Soru da sormadim.
    Muallak noktayi forumdaslara aktarmak istedim.
    Cunku onu alinamaz bir artis olursa bunu kesin yaparlar.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    markete gittim bugün ateş ediyor fiyatlar.. süt ürünleri öyle böyle değil..

geçen baktım almanyada 1.5 kg beyaz peynir 5,49 Euro yazıyor
    bizde yenilebilir olanı 1.5 kg 90 tl desek.. 7.5 euro eder..

ülke turistler için bile pahalı olmaya başladı sanki banamı öyle geliyor..
    Peynir...özel ilgi alanımız

Çiğ süt fiyatı 4.70 üretici bu fiyattan satıyor mandıraya/fabrikaya..

6 kilo sütten 1 kg peynir çıkıyor, peynirdeki süt maliyeti 28.2 TL...marketteki TUİK peynir fiyatı 32 TL..KDV nereye gitti, ambalaj nereye gitti, market karı nereye gitti, fabrika bunu hayrına mı üretti?

Bir şey yiyor millet peynir diye amma ne....margarin basılıyormuş içine..nasılsa...

BİM deki Dost Süt UHT çok ucuz, rengi bulanık su gibi, baktım Sütaş üretiyor, Sütaş UHT sütü ile aralarında uçurum var fiyat olarak...mevcut gıda yönetmeliklerine göre bu nasıl olabiliyor, hem de aynı fabrikada?

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Teyo reyiz,Yeni ekonomik modelin 3 ay sonra yeni modelini çıkarıp,DTH Ler ile ilgili ,''Ben , 'Din kardeşimiz olan Singapur dolarından bahsetmiştim," diyerek Tüm Döviz hesaplarının karşılığını Singapur dolarına çevirip iade ediyor mu.!?
    Ammada gülerdim haaa..
    Olur mu.? Olur..!!
    :-))
    Singapur doları 8.04 gayme, o da kabul gavur gaymesi olarak, Tayvan doları 0.40 gayme onu da verse kabul.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Coinler göçünce abi
    O iş te anlık olucak
    Dolar o zmn harbi bitik bi para birimi olucak
    AB ahıllı olup yasa çıkarsa Çin gibi coin yassah olum yassah gibi O zmn görcem ben
    Kuresel ciyanlar elbet birgun dolari da terk edecek abi ama bizim omrumuzun bunu gormeye yetecegini sanmiyorum. Adamlarin finansal muhendisligi Coin piyasasi bizimki DEM. Bak hele farka.

Sayfa 221/987 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •