Sayfa 337/1019 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. faiz hepten geberik de.. doların varsa aradaki iniş çıkışları yakalayıp arttırmak zorundasın.. yoksa o da tıslıyor enflasyon karşısında..
    hiç parası olmayan adam daha rahat.. hiç değilse paranın değerini korumakla uğraşmıyor..

şurada kaç yıllık mavduatçılar viop filan kurcalamaya başladı.. parayı pul etmeyelim diye..

2.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    faiz hepten geberik de.. doların varsa aradaki iniş çıkışları yakalayıp arttırmak zorundasın.. yoksa o da tıslıyor enflasyon karşısında..
    hiç parası olmayan adam daha rahat.. hiç değilse paranın değerini korumakla uğraşmıyor..

şurada kaç yıllık mavduatçılar viop filan kurcalamaya başladı.. parayı pul etmeyelim diye..
    Dövletin dolar kurunu manipüle ederek küçük yatırımcıyı kendi deyimleri ile "çarptıkları" yerde bu parite üzerinden hem de voip kullanarak para kazanmayı düşünmek bana mantıklı insanın yapacağı iş gibi gelmedi pek.

Rulette şansım daha yüksektir. En azından kazanma şansım belli. Dolar/TL'de kasa bütün oyuncuların elini görüyor ona göre hamle yapıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    faiz hepten geberik de.. doların varsa aradaki iniş çıkışları yakalayıp arttırmak zorundasın.. yoksa o da tıslıyor enflasyon karşısında..

en kafası rahat gayrimenküle yatırım yapan gibi ama fiyatlar gerçekçi olmayan rakamlara ulaştı kağıt üstünde muazzam kar bırakmış gibi duruyor ve kimseninde fiyat indirdiği yok son gelişmelerden sonra

4. Bu arada omicron geliyor. Zor bir kış bizi bekliyor.

Delta, United ve JetBlue firmaları Omicron varyantının personel problemlerine neden olduğunu ve bunun da uçuşları iptal ettirdiğini açıkladı.

https://www.amerikaninsesi.com/a/vak...r/6370183.html

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dudu merhabaTL iluzyondur diyorsun. Sen de bizim gibi dövizde yakalandın mı? Benim dövizler aynen duruyor. Vade dönüşüm vardı. MT sine dolar 1 tl ye de düşse bozmam dedim. Ama zarar kallavi tabi. Bereket aldıklarımızdan verdik. Şimdilik tabi ilerde ne olur bilinmez.
    https://wtfhappenedin1971.com/

Ben biraz altin alip bahceye gomecegim boyle giderse bu isler..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku

En guzeli parayi yemek galiba..
    Ben yapamiyorum o baska..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by eberco Yazıyı Oku
    önümüzdeki dönemle ilgili kişisel kehanetim:

reis son u dönüşünden sonra anket sonuçlarını önüne alacak. bir de bakacak ki oyları daha da düşmüş. çünkü kendisine hayran,faiz hassasiyeti olan döviz ve altın tutan kitle , kendisinden uzaklaşır olmuş. ( iç anadolu'da ciddi döviz ,altın vs tutan var

bu sonucu gören reis sinirlenip nebati'yi harcayacak, sonra da yine nas ve düşük faiz diyip kuru tekrar patlatacak.
    Aynen Öyle 😃

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    https://wtfhappenedin1971.com/

Ben biraz altin alip bahceye gomecegim boyle giderse bu isler..

Syg,
    Hocam enflasyon gelmeden once resesyon. Olmazmi.borsalar assagi ve altin assagi gider.bu calismaya gore.altin hemen gitmez yukari.

Sayfa 337/1019 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •