tuncer gene short girmiş![]()
7 filen kanal dibi diyor...
iç üretimin ırzına geçilecekmiş...
ithal siparişleri listelerini hazırlayın...![]()
![]()
tuncer gene short girmiş![]()
7 filen kanal dibi diyor...
iç üretimin ırzına geçilecekmiş...
ithal siparişleri listelerini hazırlayın...![]()
![]()
Buna Takiyye yani "göründüğün gibi olmamak, olduğun gibi görünmemek" deniyor. Mevl*****n dediğinin tam tersidir ve İslamda caizdir. Bununla ilgili sahih yani doğruluğundan şüphe duyulmayan bir sürü hadis var. Peygamber bizzat kendisi söylemiş, savaşta her türlü hile serbesttir demiş. Tüm dünya İslamı kabul edene kadar savaş ortamında bulunulduğu kabul edildiğine göre her türlü yalan mevcut ortamda caizdir. Müslim ve Buharinin sahih hadislerini okumayı seven bir Ateist olarak benim vardığım sonuç işte budur.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
İşte o yüzden her türlü yalan dolan hile ve desiselere hazırlıklı olup onları normal karşılamak icap eder.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
"E'z-zarurat, tubihu'l mahzurat" der Arap İslam hukukçuları, yani "zor durumlar haramları mübah yapar". Olay budur.
Hayırlara vesile olur inşallah.
Geçenlerde Habertürk tartışma programına geçeyim dedim kanal numarasını bilmeyince geri geri gelirken akittv de bir şey gördüm İBB de çalışan terörist haberi vardı. Seçim varsa İBB Abb İBB CHP ki belediyelere millet ittifak parti unsurlarına dava açılacak gibi
Bu yönden bakıldığında; TÜİK hangi rakamları açıklarsa açıklasın, İslam hukukuna uygundur. İsterse enflasyonu eksi olarak bile açıklayabilir, İslam hukuku açısından bunun bir mahsuru yok.
Korumalar var ya işte...korurlar herhal...
Koruma aracına geçmişmiş....koruma aracı da en az Passat 2.0tdi dir ha...
Yukarıya meşaz gönderiyo aslında...
-Al be oğlum ne bakıyon sen onlara...
Tabi en yukarıyı 'es' geçiyo bu arada...
Kamuda tasarruf....iyyy...ne kötü bi fikir...la tasarruf yapacadık madem niye geldik bu makamlara leynn..
Adama twitter'da sarayın günlük masrafını söylüyorlar, adamın açısı o kadar dar ki, lan bu kadar da yalan olur mu Allah ıslah etsin sizi diyor, inanmıyor yaw adam...
O yüzden...devamke...şahlanıyoruz...bi de şu CDS çitleri bu kadar yüksek olmayaydı üstünden de atlardık amma...
Yer İmleri