Ne yani
Millet ittifakı serbest mi bırakılacaktı..
Bir sürü teste tabii tutulacak...
Öncelikle kendi içlerinden çıkacak bu ittifakı bozmak için.
Dalır 18 e dayandığında
Misakı milli bayrağı açıldı.
Bu boşuna söylenmiş bir söz değil..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
yani akp tam bir geri zekalı gibi, durduk yerde laz müteahhidi kahraman yapacak.. imamoğlu zaten icraaatiyle kendini ortaya koyuyor 3 senedir, şehri mükemmel yönetiyor, ulaşım falan ana sorunların hepsini çözdü, bi de mağdur edilirse-, millet ittifakındaki her türlü aday tartışması sona erer
laz müteahhit 13 bin kişiyi işten çıkarmış, 46 bin kişiyi yeni işe almış belediyede.. işe almaların nasıl yapıldığını kendileri itiraf etmişti- yüzde 35 chp, 15 iyi parti, 15 diğerleri (hdp ve saadet) 30-35 ibb kariyer üzerinden.. chp il başkan yardımcısı o.nas böyle açıklamıştı, ses kaydı yayınlanmıştı
yani hdp üzerinden belediyede işe alınan en az 5 bin kişi var.. hdp-pkk arasındaki bağlantıyı sanırım herkes kabul eder, bu durumda hdp üzerinden gelen yeni çalışanların onda biri kadarı pkk iltisaklı olamaz mı ? içişleri bakanlığı bunlarla ilgili soruşturma açmasın mı şimdi ? burada isparka park eden herhangi bir forumdaş muhatap olduğu ispark çalışanının dağ kadrosundan olmasını- nolcak canım, bi zararı olmaz bunların" diye mi karşılar ?? ben istemem değnekçinin pkklı olmasını mesela, isteyen varsa duymak isterim
[QUOTE=ABKA;5714091]Hocanın düşüncesi gerçek olur da dolar 7 olursa (alt bant) BIST100 ne olur.[/QUOTES
Sayın ABKA bist kaç olur bilmem ama 8 yaşından büyük bütün çocuklara ı phone 15 alınır.
Yer İmleri