Kılıçdaroğlu ben adayım dese sorun biter. Sonra da adaylıktan çekil. Bu şekilde olduğu sürece olası adaylarin hepsi operasyon yer.
Dostum ya ironi yaptın yada İstanbul'da yaşamıyorsun. Şehrin içine zictilar. Bari ulaşımda sorunu çözdü deme. En zaruri hatlardan biri olan h6 havalimanı otobüsü bile sürekli sefer iptali yapıyor. İnsanlar uçak kaçırıyor. Bozulan bakımı yapılmayan otobüsleri saymıyorum bile.
İstanbul'da istinat duvarlarina yapılan çiçek süslemeleri tek tek sökülüyor. Yerine kimyasal boya ile motifler yapılıyor. Küçükçekmece'de parka PKK işaretleri ile yer suslemesi yaptılar. Daha neler neler.
Adamı yalandan kahraman yapacaksınız anladik ta, bari biz İstanbul halkını aptal yerine koymayın.
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
20 aralık günü kurumdaki öğretmenlerle iddialaşmıştım. dolar düşer diye, onlar yok 22-23 olacak falan diyorlardı. dedim reis bir konuşur 9-10 olur diye. Akşam kabine olduğundan haberim yoktu. O gece konuşacağını bilseydim, 5 kontrat short açardım. Bu fiyatı görmüş satın dedim, aşağıdan alırsınız yine dedim. Dinleyen olmadığı gibi meczup gibi muamele gördüm.
Tekniğini falan bilmem, bu doların hakkı 9-9,5 arası bir değerdir. Bu millete elindeki dolarları sattırmadan da, bir daha öyle17-18 göreceğini sanmam. Reis büyük oynuyor bu sefer, kendi kitlesine bile acımadı dolar kitledi.
Dolar pozum yok, iddiam yok.
ama endeks pozum var, iddiam da var. 160-170 arası bir yer gelir viopta bu vadeye yetişmese diğer vadede gösterip, oradan ateşler. Bu görüşüm de beni bağlar.
Kılıçdaroğlunun en önemli dezavantajı memur emeklisi olmasıdır
siyasetin ve sosisin nerede yapıldığını görseniz asla bir daha oralara gitmeye mideniz kaldırmaz sözünün Churchill in söylediği varsayılır
netice de Kılıçdaroğlu bir memur olarak siyaseti çok da bilmez
Bunu zamanında ilber ortaylı da memurdan siyasetçi olmaz şeklinde ifade etmiştir
ey izleyen 80 kişi ne duymak istersin ne okumak istersen yüreğine su serpilsin
Bu başlığı şu anda 111 kişi okumaktadır. (31 üye ve 80 ziyaretçi)
baba_baskan, 0101, ahfado, ariston, avcı, Ayasofya 2005, batizzez, Cemefe, cokısacı, el turco, Ex2000, Germiyan, hakansahin, işçi74, KaraKemal, Karatay, Karax, Lambent, maverick_nd, meyus, ozzy, sivaslı, sofist_11, Tince, tospa, TÜRKOĞLU, ugusek, watcher46, yarımada, Zaf.Dogu
O zaman size soru dolar 14.5 iken neden merkez bankası canla başla savundu bu değeri pozisyon aldı sürekli!!!!
Herşey olabilir diyem şahıslar a sorum..
Adam gibi tezgah kuruldu..
Merkez bankası aksiyon u neden bu fiyat dilimlerinde oldu
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Züccaciyeciler önceki ay kapak sorunumuz var demiş, Şişecam cam kapak üreterek bunların sorununu çözmüş. Bu sefer de karton ambalaj sorunumuz var demişler.
Plansız programsız ihracat olunca en basit sektörde sorun çıkıyor.
Muhtemelen hayat pahalılığı evde yemek yapma sıklığını artırıyor ve tencere tavalar çizilip kullanımaz hale geliyor.
Şu an marketten ekmek almak yerine evde krep yapmak daha avantajlı, tabi kalabalık evlerde sofrada krep beklemek sorun olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri