Sayfa 263/615 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 4917 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Kendi alıp kendi satıyor.bir çok aracı kurumdan işlem yapıyor..[emoji3]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ortada henüz bir şey yok ama makro dengesizlik sürerse secim baskın bir olasılık olarak karşımıza gelir.
    Seçime girilen bir dönemde kimse kolay kolay hisse satmaz, beklentilerini seçim sonrasına taşır.
    Bence çok oyalanmasa kendisi için daha iyi olur.
    Bu arada İş Bankası Kanyon'un avm kısmı için değerleme yaptırmış, 1,383 değer bulmuşlar. Eczacıbaşı İlac değerleme yaptırmadığı için Kanyon'un avm kısmının %50 si+ ofisler 9 aylık bilançoda 253 milyon lira civarında bir değerde duruyordu. Ayazağa arsası da öyle, belki makul değeri 1,5 milyar lirayı bulmuştur, arsaların tümünün borsadaki değeri 155 milyon lira değerde duruyor. Kartal arsasını filan boşverdim, İlac'ın kendi varlığındaki gayrımenkuller güncel değerleriyle özsermayeyi 2 milyar liradan fazla yukarıya ittirir.
    Son düzenleme : noreply; 28-12-2021 saat: 15:56.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

artı kapatır mı ki?
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Ortada henüz bir şey yok ama makro dengesizlik sürerse secim baskın bir olasılık olarak karşımıza gelir.
    Seçime girilen bir dönemde kimse kolay kolay hisse satmaz, beklentilerini seçim sonrasına taşır.
    Bu arada İş Bankası Kanyon'un avm kısmı için değerleme yaptırmış, 1,383 değer bulmuşlar. Eczacıbaşı İlac değerleme yaptırmadığı için Kanyon'un avm kısmının %50 si+ ofisler 9 aylık bilançoda 253 milyon lira civarında bir değerde duruyordu. Ayazağa arsası da öyle, belki makul değeri 1,5 milyar lirayı bulmuştur, arsaların tümünün borsadaki değeri 155 milyon lira değerde duruyor. Kartal arsasını filan boşverdim, İlac'ın kendi varlığındaki gayrımenkuller güncel değerleriyle özsermayeyi 2 milyar liradan fazla yukarıya ittirir.
    %36,2 oranında Yeniden değerleme yapar mı?
    Yaparsa konsolide bilançoya ne miktar yansır?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Bu ülkede değerleme yapmak şirketlerin tasarruflarına kalmış bir şey malesef...Ama bu fiyatlardan baskı yaptığı çok açık..Ha umurumda mi değil?Ecilin ölüsü en az 2 milyar dolar... istediğini yapsın ..ben beklerim..yeterki paraya ihtiyac olmasın..çok şükür yok şimdi..3 yıl kafam rahat ..sonrası emeklilik zaten .[emoji3]

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Fiyat takip etmek en büyük hata...hiç gerek yok...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Ha birşeyler mi yapmak istiyorsunuz,kiprasmayin...kendi çalıp kendi oynuyor...bassın...Gül'ün geçin...para varsa alın.

7.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    %36,2 oranında Yeniden değerleme yapar mı?
    Yaparsa konsolide bilançoya ne miktar yansır?

Bilmiyorum, şimdiye kadar yapabilirdi, yapmadı. Bu yıl için bir imkan var ama büyük olasılıkla kullanmazlar.
    Yurtdışındaki fabrikaları varlıklar sınıfında muhasebeleştirirken nasıl bir yol izliyorlar bilmiyorum. Yurtiçindekilerden olmasa bile yurtdışı varlıklardan bir değerleme farkı gelebilir, ama bir beklenti içinde değilim.

Temettü için gösterilen yönlendirici politika (guidance) düşük, bugün borsa genelindeki yabancı işlemleri Ocak Ayının da berbat bir ay olabileceğini gösteriyor, bütün bu gelişmeler fiyatı aşağıya çekip daha düşük düzeylerden maliyetlenmek isteyen için bir avantajdır.

Ekranları kapatabilmeyi öğrenmek veya gidişattaki fiyat seviyelerinden etkilenmemeyi becermek önemli bir meziyet olacak.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

Patrnn derki hisse fiyatını 7,03 e kadar düşürdüm.Ardından 7.07-7.32 arasında ki fiiyattan 136.400 lot aldım.Bundan sonrada fiyatı baskılayarak ,aşağı çekerek bu alımlara devam edeceğim!Allah gözünüzü doyursun.Vicdan ve izan versin.
    .....................

28.12.2021 tarihinde EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. *(ECILC) *payları ile ilgili *olarak 7,07-7,32 TL fiyat aralığından 136,400 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte EİS Eczacıbaşı İlaç, Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payımız 28.12.2021 tarihi itibarıyla %30,34 olmuştur.

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Sayfa 263/615 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •