Sayfa 306/987 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    tamam pes ettim
    Cuma gunu noel agacına asmak uzere biraz daha alacam o zaman iş-ykb- serbest piyasa tuccarları. Arasındaki fiyat karsılastırmasını paylasırım borcum olsun...ama fızıkı yer değiştirme suresınde bile oranlar degısebılıyor...ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    40-50 kuruş makas var. Yauuw reyiz dolar bozucam ama bu makaslar olmuyor reyiz. 155'i arayalım hep beraber bankalara zabıta yollasınlar. Bu makaslar insafsızlıktır. Hayinliktir. Hatta ve hatta NAS'a aykırıdır.

Reis vatandaşını düşünüyor ! Yine mi yaranamadı bu millete Bankalara şöyle emir gitmiş olmalı ; Eyy bankalar, vatandaşım döviz bozduruyorsa sakın ha makas atma. Direkt makassız al, kenara at. Kurbağayı ürkütme. Ama beyaz vatandaş senden döviz almaya kalkarsa daya makası. Olmadı en kritik noktadan kes gitsin.

Bu durumda elinde dövizi olan satarken makassız satıyor, almak isteyeni de bu sakıncalı şeye bulaştırmıyor. Adeta bizleri kötülükten koruyor. Ekran başında oturarak, çalışmadan, yan gelip yatarak ekmek- aş yok kardeşim. nankörlük yapmayın, her yerde işçi aranıyor , çalışmıyorsunuz. Elinizde birer akıllı telefon, sabahtan akşama vıdı vıdı.....

Yatırım ve çalışma tavsiyesi değildir.

3. Ankara da bir iki yerde gördüm 50 krş makas vardı.

4.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Cuma gunu noel agacına asmak uzere biraz daha alacam o zaman iş-ykb- serbest piyasa tuccarları. Arasındaki fiyat karsılastırmasını paylasırım borcum olsun...ama fızıkı yer değiştirme suresınde bile oranlar degısebılıyor...ytd
    Siz onları boşverin Alibeyoğlu, gereksiz şeylere takılıyorlar...Gişedeki kız güzel miydi, onu deyin, güzelse biz de gidecez

5. Bu döviz denen gavur parasını insan neden alır, aldıysa neden satar. Aldın madem tut . Her daim şeyle oynanmaz ki. Şey tehlikelidir. Fazla oynayanlar ömür boyu nafaka ödüyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ankara da bir iki yerde gördüm 50 krş makas vardı.
    Ankara da benim dövizci Ulus modern çarşıda , adamla tesadüfen bir kavgada tanışarak arkadaş gibi olduk. Şimdi , hiç gitmeden netten al-ver yapabiliyoruz. Ama ilerde adamın başına iş açılmasın diye de bazı tedbirler alıyor. Fiba fx çok iyiydi. Çok ekmeğini yedim. Şimdi son olaylardan dolayı tüm platformlarda aynı makas olunca fx de çare olmuyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Reis vatandaşını düşünüyor ! Yine mi yaranamadı bu millete Bankalara şöyle emir gitmiş olmalı ; Eyy bankalar, vatandaşım döviz bozduruyorsa sakın ha makas atma. Direkt makassız al, kenara at. Kurbağayı ürkütme. Ama beyaz vatandaş senden döviz almaya kalkarsa daya makası. Olmadı en kritik noktadan kes gitsin.

Bu durumda elinde dövizi olan satarken makassız satıyor, almak isteyeni de bu sakıncalı şeye bulaştırmıyor. Adeta bizleri kötülükten koruyor. Ekran başında oturarak, çalışmadan, yan gelip yatarak ekmek- aş yok kardeşim. nankörlük yapmayın, her yerde işçi aranıyor , çalışmıyorsunuz. Elinizde birer akıllı telefon, sabahtan akşama vıdı vıdı.....

Yatırım ve çalışma tavsiyesi değildir.
    Forum fx piyasasını oluşturalım, yönetici takasbank olsun, interbank ortalama kur makasının ortası fiyat olsun, şimdilik tabi, gelişince borsa en iyi alıcı en iyi satıcılar diye tahta yaparız, anlaşanlar TL yi doları oraya eft swiftlesin, o da taraflara...yalnız eft swift masraf sorunu var, onu aşarsak tamamdır

8. Gazoz ağacı...ytd

Kaçenzi...

Tahtakaleden Hıdır, sözüm senettir...

Sayfa 306/987 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •