Sayfa 141/354 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. 640 personelin maaşında anlaşmaya varamamışlar bu kadar basiretsiz yönetim anca bu şirkette olurdu zaten iplikçiye de gün doğdu taban yapar artık tarihin gördüğü en alçak tahta yapıcısıyla en lanet yönetimi buluşunca ortaya böyle leş bir şey çıkıyor.
    yatırım tavsiyesi değildir.

2. iki gün sonrada sermaye tavanıyla alacalı kap gelir tek amaçları küçük yatırımcıyı soymak yarın taban yaptırmasan senden kansızı yok çapsız.

3. Her yıl sonu aynı dalavere ama bu yıl haberin geldiği saat çok manidar bu kurnazlık değil şeytanlık.

4. Çoğu şirkette yaşanan durum. Kartn da yıllarca oldu. Sıkıntı yok...İlk saçma bir şekilde aşağı gelme ihtimali var, sonra bryat ın it liğine (toshiba ve carrier gibi dünya markalarını bünyesinde barındıran şirketi) devam ettirir spek ş.sizi.

Borsada 2 milyon üzeri yatırımcı var. Herkese 1 lot alcar düşmüyor[emoji3][emoji3][emoji3] tahtadaki karektersiz, konya, eggen, doco, pkent, bfren (az lotlu, adam başı 1 lot düşmeyen hisseler) fiyatlaması yerine küfür yemeyi tercih ediyor. Miğde meselesi!!!...
     Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    640 personelin maaşında anlaşmaya varamamışlar bu kadar basiretsiz yönetim anca bu şirkette olurdu zaten iplikçiye de gün doğdu taban yapar artık tarihin gördüğü en alçak tahta yapıcısıyla en lanet yönetimi buluşunca ortaya böyle leş bir şey çıkıyor.
    yatırım tavsiyesi değildir.
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

5. Bu herkese 1 lot aldırma fikri süper katıldığım ortamlarda Whatsapp gruplarında her yerde bir kampanya başlayacağım. Yaşşşşa üstad sevdim bu fikrî. Ama kediye aldırmayalım.[emoji122][emoji122][emoji122]

6. Greenpeca Hoca hakkaten herkese 1 lot aldırma fikri güzel adamlar 290 dan aşağı salamadı anında 305 sürdüler Kampanya da ise yarar zaten 1,5 milyon lot alt tarafı grev mrev derken bedelsiz bombası gelmesin

7. Evet tüm sosyal medyada kampanya başlatalım. Bakalım akan suyun önünde ne kadar duracak. Dün burada havlayan ın yazıları silinmiş. Sultan Ahmet e mendili açacak olanı iyi düşünsün. Sahibine iletir artık. Piyasada 1.600 bin lot kağıt var. Bunun en az 1.200 bin lotu, bu çapsız ekipte.(tahminim) Piyasadaki yatırımcıların %10 una ulaşılsa bu ş.sizlere iyi bir ders verilir.

En az 10 lot (1 çok az[emoji16][emoji16][emoji16]) Alan 4 haneye ulaşmadan asla satmayacak...Her aldırdığım kişi de, kendi çevresine aldıracak. Herkes kazansın, sadece bu ş.siz çulsuzlar değil.. Bunu saadet zinciri olarak düşünmeyin...10 lotla kimse zengin olmaz, kimse de batmaz. Buradaki amaç tahtadaki hırsız ekibe hayatları boyunca unutamayacakları bir ders vermek..

Ben bugün tüm tanıdıklarıma ulaşıp startı veriyorum. Her aldırdığım kişiyi altına basa basa sadece 10 lot alınacağını ve 4 haneye gelmeden kesinlikle satılmayacağını belirteceğim..
     Alıntı Originally Posted by greenpeca Yazıyı Oku
    Bu herkese 1 lot aldırma fikri süper katıldığım ortamlarda Whatsapp gruplarında her yerde bir kampanya başlayacağım. Yaşşşşa üstad sevdim bu fikrî. Ama kediye aldırmayalım.[emoji122][emoji122][emoji122]

8. Bu iş başlamıştır, burada yazan tüm değerli arkadaşlar ( kedi hariç ) bu harakete destek olursa ve kesinlikle üstadın dediği gibi 1000 tl altina vermemeli. Bu yatırım tavsiyesi degildir, bu bir hak haraketidir.
     Alıntı Originally Posted by ha gaYreT Yazıyı Oku
    Evet tüm sosyal medyada kampanya başlatalım. Bakalım akan suyun önünde ne kadar duracak. Dün burada havlayan ın yazıları silinmiş. Sultan Ahmet e mendili açacak olanı iyi düşünsün. Sahibine iletir artık. Piyasada 1.600 bin lot kağıt var. Bunun en az 1.200 bin lotu, bu çapsız ekipte.(tahminim) Piyasadaki yatırımcıların %10 una ulaşılsa bu ş.sizlere iyi bir ders verilir.

En az 10 lot (1 çok az[emoji16][emoji16][emoji16]) Alan 4 haneye ulaşmadan asla satmayacak...Her aldırdığım kişi de, kendi çevresine aldıracak. Herkes kazansın, sadece bu ş.siz çulsuzlar değil.. Bunu saadet zinciri olarak düşünmeyin...10 lotla kimse zengin olmaz, kimse de batmaz. Buradaki amaç tahtadaki hırsız ekibe hayatları boyunca unutamayacakları bir ders vermek..

Ben bugün tüm tanıdıklarıma ulaşıp startı veriyorum. Her aldırdığım kişiyi altına basa basa sadece 10 lot alınacağını ve 4 haneye gelmeden kesinlikle satılmayacağını belirteceğim..

Sayfa 141/354 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •