Sayfa 573/1002 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    endesk 200 bin yuvarlak hesap?
    Bir süre 1800-1920 arası (20-50 ortalama arası) gidip gelip doldurur diye düşünüyorum. 2000 zor gibi şu an.

2. xu100 için 1.5-1.7 cent aralığı diye yapın hesabı işte.. yuvarlak... 1.5 cent altında pek kalmıyor... 1.7 cent üstü de zaten bu faizlerle çok çok zor...

ama bizim 10 yıllıklar arttıkça bu bant da ufak ufak aşağı kayacak tabi...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3.  Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    merkez %5 enflasyon hedefliyormuş.
    ne zaman için bu acaba ?
    Ne zamandan ziyade ben nasıl kısmına takılıyorum bu hedefin. PPK metinleri toplantı sonrası birbirinden copy paste 1 er sayfalık metinler aylardır. Ortada ne yapılacağı ile sadece birkaç kalıp ifade var.
    Fed'in bir raporuna rastladım geçenlerde, içeriği ileri iktisat bilgisi olanların anlayabileceği şekilde olan 137 sayfalık bir çalışmaydı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by zade Yazıyı Oku
    Yabancı yatırımcı bir gecede dolar bazında %50 para kazandı. Örneğin, akşam 1 Usd eden 18 liralık hissesi sabah 12 liralık kurla 1.5 Usd ediyordu. Portöyünü satıp 1 milyar dolarla Londra'ya dönecekken 1.5 milyar dolarla dönüyor.
    Ülke sistematik olarak soyuluyor, soyduruluyor.
    Durmak yok, HIZLI fakirleşmeye devam, hiper enflasyona merhaba.

talana basit bir örnek:

abd li birisi standart bir arabaya 20 bin dolar ödüyor..

sıradan bir Türk (*) ise 40 bin dolar ödemek zorunda, yüksek vergiler nedeniyle.. bu tam olarak bir soygundur.. diğer vergileri geçtim onlar da zaten yüksek..

(*) bürokrasi ve eklemlenmiş kadrolar beleşe biniyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ne zamandan ziyade ben nasıl kısmına takılıyorum bu hedefin. PPK metinleri toplantı sonrası birbirinden copy paste 1 er sayfalık metinler aylardır. Ortada ne yapılacağı ile sadece birkaç kalıp ifade var.
    Fed'in bir raporuna rastladım geçenlerde, içeriği ileri iktisat bilgisi olanların anlayabileceği şekilde olan 137 sayfalık bir çalışmaydı.
    Zaten yayınlanan raporların uzmanların yorumlayabileceği şekilde dolu dolu olması lazım. Ama onun içinde profesyonel ve üst seviye insanlar lazım. Bizde olduğu gibi yani.

7. hazineye yük hergün %4 artıyor

8.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    hazineye yük hergün %4 artıyor
    yeni gelen altın uygulaması sonrası yastık altı altınlar bozdurulup TL ye dönecek. O zaman bir rahatlama ister istemez olur.

Sayfa 573/1002 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •