Sayfa 332/987 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Üstat dün sabah BİM deydim. Öğlen de Bursa da yerel bir marketten alışveriş yaptım. Adamlar uyduruk ürünlerde indirip yapmış. Genel de abur cubur. Ama ben temek ürünlerde öyle sağlam indirim görmedim. Gören de olur mu ya diye yazsın.
    Geçiştirmek için indirim yapacam diyorlar. Çünkü o zaman geldiğinde dola rile ilgili zaten kafalarında bir rakam var. Bak indiremiyoruz şimdi diyecekler.
    Yüzüne bakmadığım bulgurun fiyatını görünce ağlamaklı oldum. Nereden nereye...

Yeşil mercimek tam anlamıyla felaket. Yine kuru ve nohut fiyatları bir nebze...

Bilanço kuru için basmaları gerekmiyor mu? Neyse boş verin. Zaten battım sayılır.

4. Burası konumuz değil biliyorum ama bu Başıboş Köpek Sorunu muhalefete bir seçim daha kaybettirecek.

Demedi deme İbrahim...

Bütün CHP belediyelerini ters köşeye yatırdı Reis. Zaten 2023 te muhtemel rakiplerinin Ya İmamoğlu ya da Mansur olacağını iyi biliyor.

Başıboş köpek sorun sanıldığı kadar küçük bir sorun değil aksine durum çok ciddi bir sorun.

Seçimden sonra yine Aziz Nesin aforizmaları tavan yapacak.. Ben sıkıldım artık bu muhalefetin beceriksizliğinden
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Buradaki bazı gevşek gomünistler ahali geçinemiyor diye Reyisimizi karalar, ne geçinememesi BAĞ-GUR emeklisi bile okka okka tereyağı alıyor
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, bugün saat 20.30'da CNN TÜRK'te yayına katılacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, bugün saat 20.30'da CNN TÜRK'te yayına katılacak
    Merkez, hazır mıyız.. 11’in altını görelim! 🙂

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    12,70 fibo seviyesinden müdahale gelebilir. İlaveten 20 günlük ort. orada. Aşarsa bir sonraki seviyeye gider. yazmayayım buraya
    13,5 müdahale için uygundur..

Sayfa 332/987 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •