ÖZSERMAYE + GECMIS YIL KARLARİ + ARSA ( GAYRIMENKUL DEGERLEMESI ) + 2021 YILI KÂRI Sermayesinin 7 ...8 katı bedelsize denk gelir..Evet rahatlıkla da o kadar bedelsiz sermaye artirimı yapar sirket isterse .
ve yine ayrıca piyasa aciklanan yeni
fabrika yatirımini tam olarak algılayamadı sanirim..isin aslinı bırakip baska seyleri tartısmaya...
Yada birileri olayın buyuklügunu gayet iyi anladıgı icinde orta vadeli surekli mal topluyor kac haftadır.. Birde o tarafa biraz bakilsa..
Son olarakta ; evet Acsel NOMINAL DEGER uzerinden neredeyse sermayesinin 5...6...katı bir fabrika yatirım açikladı.! ..Hemde cok stratejik bir ürün yatirimi ! Ciroya ve satislara etkiside yillik 8 Milyon dolar ! Olayın buyuklugu ve onemi hala anlasilmamis olmali..
Evet..ben boyle anladim..inancim ve zamanımda var..Ha ! Bedelli yaparlrsa da onada katiliriz rahatlikla..Ama ben israrla o kadar bedelli yapmayacaklarini dusunuyorum..Acikca gorulur zaten sirket iyi analiz edilince !..
Ulkemiz su buhranli gunlrrden bir cikarsa insallah..sirketimiz hizla hak ettigi degeri fiyatlayacaktir...önceligimiz ulkemiz...
Evet sesli dusuncelerimdir ! Ytd

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri