Nebati : Her şey kontrol altında , radikal düşüşten sonra salınımlarla kır normale dönecek
Nebati : Dış saldırı yapacak bütün yolları kapattık .
Nebati : Her şey kontrol altında , radikal düşüşten sonra salınımlarla kır normale dönecek
Nebati : Dış saldırı yapacak bütün yolları kapattık .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nebati : 20 Aralık gecesi hiçbir şartta kura müdahale edilmedi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bilim kurulu sonrası açıklama :
![]()
Bakan Nebati : (gözlerdeki ışıltı polemiği ) Ekonomi rakam demek değildir , simdi bende bir çok rakam var bunu anlatayım beni dinler misiniz ? Sıkılırsınız . İkincisi sürekli söylenir güven , benden siyasal iktidardan güven duyabiliyor musun bu önemli , bence ekonominin %50’den fazlası güvendir
Anadolu Ajansı : Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: "(Kur korumalı TL mevduata katılım) Bugün 51 milyar lira. Bireysellerin döviz mevduatı 169 milyar dolardan 162 milyar dolara düşmüş durumda."
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Kur korumalı TL mevduata katılım, bugün 51 milyar lira. Bireysellerin döviz mevduatı 169 milyar dolardan 162 milyar dolara düşmüş durumda
Kılıçdaroğlu : Bu milletin çocuklarının hakları mülakatlarda gasp edildi. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan randevu talebime hala dönülmedi , Milli Eğitim Bakanlığında yarın saat 13.00'te görüşmek üzere…
Yer İmleri