Sayfa 353/987 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by poohdini Yazıyı Oku
    19 da olur 26'sı da olur, farketmez.
    Mümkün değil zira Ayt ve Tyt sınavı var....
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. geceyarisi 3 te kalktim uyku tutmadi yahoo daki finance sayfasina bakiyorum

Cok uzun yillardir doviz piyasasini takip ederim ben hayatimda boyle oynak zamanlar hatirlamiyorum

Su anda zannediyorum uzak dogu borsasinda islem goruyor ve 12.63 ten bir anda 12.67 e firlayip aninda 12.62 ye dustugunu goruyorum

oysaki normalde kurus degil kurusun onda biri duzeyinde al sat olurdu

Cok garip seyler oluyor daha once boyle oynak degildi bu

3. Ekonomide bu kadar radikal kararlar alıp ona rağmen yükselirse geçmiş olsun hepimize. Bari 11-12 bandında 6-7 ay kalsaydı..

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Tey Allahım hala bireyselden çıkış, kurumsala geçiş filan...verdik ya burda gün gün qnb finans hesaplamış, swap ne kadar, mb ne satmış, carry trade yabancı ne girmiş 20 ve 21 inde, tam 17 Aralık haftası KY ye yüksek kurdan 5.4 milyar dolar nasıl girmiş...

Reca edecem topiği tam takip edin yaw...
    bu 17 Aralık kaçtır memlekette dönüm noktası oluyo bu paganların siyonistlerin bir oyunu mu yoksam

5.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Hem arkadan hem onden her turlu enstrumanla...[emoji16]

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yaw o nasıl bir gaftı oyle ya aklıma mehmet bey geldi. bi de serdar geliyo maalesef

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Direk dansi yapiyor sanki.
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    geceyarisi 3 te kalktim uyku tutmadi yahoo daki finance sayfasina bakiyorum

Cok uzun yillardir doviz piyasasini takip ederim ben hayatimda boyle oynak zamanlar hatirlamiyorum

Su anda zannediyorum uzak dogu borsasinda islem goruyor ve 12.63 ten bir anda 12.67 e firlayip aninda 12.62 ye dustugunu goruyorum

oysaki normalde kurus degil kurusun onda biri duzeyinde al sat olurdu

Cok garip seyler oluyor daha once boyle oynak degildi bu
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bu 17 Aralık kaçtır memlekette dönüm noktası oluyo bu paganların siyonistlerin bir oyunu mu yoksam
    Evet paganlar , zionistler , ve ekuruleri hep Aralık ayını seçiyor karışıklık için bezdik bu dış güçlerden .

8. Ekşi sözlükte jöleli pasta ve üzerine jöle sürülmüş pastane ürünleri için yazılmış yorumsuz

"omurgasız, satılmış ve aşağılık bir pasta çeşidi. omurgasız, çünkü fazla sallarsanız kreması sağa sola dağılabilir. satılmış, çünkü pastaneler kar etmek zorundadır. aşağılık, çünkü genelde bodrum katlarındaki atölyelerde üretilir.

dikdörtgen kutuların içinde daha çok akşam saatlerinde görünür. bulunduğu kabın şeklini alır.

jölenin rengi bir gün kırmızıyken, ertesi günü rüzgarın esiş yönüne ve kullanılan malzemeye göre yeşile ya da kırmızı-beyaz-lacivert'e dönebilir.

fazla tüketimi sinir bozar, hassas bünyelerde öfke krizlerine yol açabilir..."

Sayfa 353/987 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •