Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
geceyarisi 3 te kalktim uyku tutmadi yahoo daki finance sayfasina bakiyorum
Cok uzun yillardir doviz piyasasini takip ederim ben hayatimda boyle oynak zamanlar hatirlamiyorum
Su anda zannediyorum uzak dogu borsasinda islem goruyor ve 12.63 ten bir anda 12.67 e firlayip aninda 12.62 ye dustugunu goruyorum
oysaki normalde kurus degil kurusun onda biri duzeyinde al sat olurdu
Cok garip seyler oluyor daha once boyle oynak degildi bu
Ekonomide bu kadar radikal kararlar alıp ona rağmen yükselirse geçmiş olsun hepimize. Bari 11-12 bandında 6-7 ay kalsaydı..
Direk dansi yapiyor sanki.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Ekşi sözlükte jöleli pasta ve üzerine jöle sürülmüş pastane ürünleri için yazılmış yorumsuz
"omurgasız, satılmış ve aşağılık bir pasta çeşidi. omurgasız, çünkü fazla sallarsanız kreması sağa sola dağılabilir. satılmış, çünkü pastaneler kar etmek zorundadır. aşağılık, çünkü genelde bodrum katlarındaki atölyelerde üretilir.
dikdörtgen kutuların içinde daha çok akşam saatlerinde görünür. bulunduğu kabın şeklini alır.
jölenin rengi bir gün kırmızıyken, ertesi günü rüzgarın esiş yönüne ve kullanılan malzemeye göre yeşile ya da kırmızı-beyaz-lacivert'e dönebilir.
fazla tüketimi sinir bozar, hassas bünyelerde öfke krizlerine yol açabilir..."
Yer İmleri