OPB %1,750+
KUB %5,847+
KUT %4,746+
Yabancılarda kur farkının da altındayız![]()
OPB %1,750+
KUB %5,847+
KUT %4,746+
Yabancılarda kur farkının da altındayız![]()
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
hbf %5.44
ıca %5.48
Demek istediğim o değil. TEFAŞ'taki ilk beş, yatırımcıların alıcıların (veya portföy yöneticilerinin yatırımcılar) adına en çok satın aldıkları fonlar değil mi? Mesela Twitter'da bir adam vardı; portföy yöneticisinin çok kazanacaksın demesi üzerine 700 bin liralık Elektrikli Karma Araçlar Fonu satın al demiş yöneticisine. Hatta bunu gururla söylemişti (tam da doların 17 18 lira olduğu günlerdi). Herkes bizim gibi tefaş'la şunla bunla pek ilgilenmiyor; öyle olsa burası üye kaynardı muhtemelen. Paralarını adama teslim ediyorlar iyi kazandıracak bir şeylere yatırım yap diyorlar, sonra da çekip gidiyorlar.
Hala merak ederim o adam 700 bin liralık fon alıp ertesi gün 18 liradan 11 liraya indiğinde neler hissetti. Tabi her gün bizim gibi takip ettiğini varsayarsak.
Belki portföy yöneticisini, fon yöneticisi gibi algıladınız.
Yukarıdakilere ilaveten dört tane daha fon geliyor ama hepsi serbest fon. Milyonerlerimizin sayısı artıyor demek ki
yatırım fonu.jpg
Risk değeri 5, 6 ve 7 olan (yüksek riskli) karma ve değişken fonların yılbaşından beri getirisi Bir zamanların yıldızı Tacirler'in durumu biraz gariban işi olmuş.
yilbasi.jpg
ya "breakeven" denen arkadaş yazıyor sonra siliyor mu benim tarayıcıda bir sorun var da bir görüp sonra görmez mi oluyorum :D
Ppfler eksi getirmeye başladı, kısa süreliğine parayı nereye park edicez?
Nkolay bonoya falan mı?
Yer İmleri