Sayfa 153/1002 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Herkesin yeni yılı kutlu olsun, inşallah bol kazançlı bir yıl bizi bekliyordur.

Resmi rakamlarıma göre, geçen yıla göre %32,66 büyütmüşüm portföyü, bir ara 50'lere yaklaşmıştı ama yılı öyle kapatmak nasip olmadı. Enflasyonu bile zar zor çıkardığım bir yıl oldu kendi adıma, yine de şükrediyorum, hiç risk almasam, bankada dursa bunu da alamayacaktık, ya da çok fazla risk alsam, belki de zararla kapatacaktım yılı. 2022'de enflasyonu yenmek dilekleriyle..

2. Pazartesi günü için dövizcilere bir sürprizleri var anlaşılan yine şapkadan ne çıkacak bakalım.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

3.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Pdd qinvest katilim diye geciyor tefasta ama degiskenmis bende bu fonu pff borclanma ustu getirsin diye 20.12 de yuklu miktar aldim.daha ilk gunde %3.5 zarar yazdi icindede %70 kirasertf.%15 katilim%15 de kıs ve hisse yogun var.
    Qinveste baya itiraz ettim.bana tutarsiz cevap verdiler .spk kanaliyla itiraz ettim cevap bekliyorum.22.12 fiatinin yanlis veya hatali tespit edildigini dusunuyorum.Bakalim sonuc ne olucak.
    3.riskli bu fondan bi gunde 6k zarar ettim

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de öyle ppf den biraz iyi getirsin diye almıştım hepsini de, ama baktım ki düşüşlerden çok etkilendiler, dursunlar mı yoksa satayım mı bilemedim, gerçi satınca da geçecek yer bulamıyor insan, ppf de durmasın da nerede durursa dursun diyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Pazartesi günü için dövizcilere bir sürprizleri var anlaşılan yine şapkadan ne çıkacak bakalım.
    düşüş taraflı bir sürprizse bugün biraz satalım mı o zaman.

5.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Temettu fonlarini ince olarak detayli hesaplayan var mi acaba ? Gsp hesaplamalari degistiriyor. Biraz karisik oluyor. Isin icinden cikamadim. Tesekkurler, bol kazanclar.

Ayrica IPB yine guldurmedi. Uzaktan kardesi GZN ise direksiyonu bos birakmis olsa gerek. Son 1 haftadir yilbasi tatilinde olabilirler

Bu iki fon usd long pozisyonlarini kapattilar herhalde.
    Selamlar.GSP fonu diğer iki fondan biraz farlı.Direkt temettü 25 endeksini takip etmiyor.Temettü veren hisselerden aldığı temettüleri Temmuz ve Ocak ayının ilk işlem günü hesaplara aktarıyor.Temmuz ayında %12 ye yakın bir temettü verimi vardı.Verdiği tutar kadar pay değerimden düşüyor.Temettü veren bir hisse gibi.Bugün gördüğümüz pay değeri Temmuzda verdiği temettü kadar düşürülmüş hali.
    Diğer temettü endeksine göre sabit 25 hisseyi de takip etmiyor.Aktif şekilde temettü verecek hisseler arasında değişiklik yapıyor.
    Hayırlı bol kazançlar dilerim.
    Herkese mutlu umutlu sağlıklı yıllar dilerim.
    “Vicdan insanın içindeki tanrıdır” VICTOR HUGO

bunu kimse bilemez , farazi olur ,supriz ne olacak ?

7.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Pazartesi günü için dövizcilere bir sürprizleri var anlaşılan yine şapkadan ne çıkacak bakalım.
    18 leri görünce 13.3'ler çok önemsizmiş gibi geliyor; insanın naif yapısı. Halbuki 2 ay önce 13'lü rakamlar hepimizi dehşete düşürüyordu.

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    düşüş taraflı bir sürprizse bugün biraz satalım mı o zaman.
    Ben satmadım geçtiğimiz haftaki düşüşlerde de ekledim karınca kararınca yine satmayı düşünmüyorum. Düşebilir mi yine düşer ama ne kadar tutabilir ne kadar dayanabilirsin. 128 milyar dolar yetmemiş bu tsunamiye borç parayla, zk'ların satılması ile ne kadar durabilecekler önünde bakalım. Keşke artmasa çok isterim ama enflasyon %60-70 iken insanları dolara altına yönlendirenler utansın.

Biz burada yine tasarrufları korumak büyütmek amacıyla çabalıyoruz feryat ediyoruz da ya bu ülkenin yarısı asgari ücret ile yaşam mücadelesi veriyor evine ekmek götürebilmenin derdinde yazık ya gerçekten bu kadar potansiyelli bir ülkeye yazık.

Dolar almak ateşe benzin dökmektir, almamak ise kendini ateşe atmaktır.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Sayfa 153/1002 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •