-

Originally Posted by
sindoma53
Bozkurt memed abinle sen bu akşam ortak bilet alın

sizin ne işiniz var teknik temelle
Puhahhaaha
Dayu diyelim ki bu yılbaşı 30milyon adet bilet basılsın,
biz bu biletlerin yarısını alsak,büyük ikramiyenin memedabi ye çıkma ihtimali yüzde 50 sanarsın ama üüüle değil,değişmez
İhtimali 30milyonda bir
Başka soru varsa alırım
-

Originally Posted by
sindoma53
Algı başka yere oyun başka yere memed ben yemiyorum

yedirdiklerin belli farkındaysan ama goy goy senin işin,
varmı bu akşam planın yılbaşı ya nerede çıkıcan

pastasından erken çıktın ben seni 24.00 da bekliyordum

Grand super cycle otelde
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Puhahhaaha
biz bu biletlerin yarısını alsak,büyük ikramiyenin memedabi ye çıkma ihtimali yüzde 50 sanarsın ama üüüle değil,değişmez
İhtimali 30milyonda bir
Başka soru varsa alırım

Dayı dolar 13.40 yanıyor ahali gülücük dağıtıyor yazıklar olsun dayı.
Devlet kurulduğundan beri böyle birşey yok.2020 ye kadar devletin parası 7,44 kapatmış 2021 kapanış 13.40 bu ne demek.
Cumhuriyet tarihinde böyle birşey yok. 97 yili toplayıp 4 ayda 2 ye katlamak nedir.
Gerçekten şok içerisindeyim. Bizim devlet ve para bu hale nnasil geldi hiç inanmıyordum ihtimal vermiyordum.
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Puhahhaaha
İhtimali 30milyonda bir
Başka soru varsa alırım

Alın bir tane bilet teknik yok orada 6 numara var aynı numaralar memed abindede var.
ya tutarsa
-

Originally Posted by
mert45
memetabi

bazıları var ki ..bunlar hep kazanır ..ama heeep ..borsa düşer bunlar kazanır,borsa yükselir bunlar gene kazanır ,borsa flat olur bunlar gene kazançta ya

gidip saygılarını sundukları ustaları öyle değil ama ..hangisine inanalım ?
https://www.hisse.net/topluluk/showt...69#post5721869
De mi ?
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
SonKurus
Devlet kurulduğundan beri böyle birşey yok.2020 ye kadar devletin parası 7,44 kapatmış 2021 kapanış 13.40 bu ne demek.
Cumhuriyet tarihinde böyle birşey yok. 97 yili toplayıp 4 ayda 2 ye katlamak nedir.
Gerçekten şok içerisindeyim. Bizim devlet ve para bu hale nnasil geldi hiç inanmıyordum ihtimal vermiyordum.
Borsa işte ...her şey olur
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
SonKurus
Nasılmı geldi teknik olarak anlatayım
LİYAKAT la BIAT karıştı graflarda , tepe yaptı sonra aşağı
-

Originally Posted by
SonKurus
Dolarda teknik analiz çalışıyor memedabi, sen inanmıyorsun ama tek çalışan teknik orda çalışıyor.
Bistte teknik analiz diye bişii yok
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri