Sayfa 641/1002 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt memed abinle sen bu akşam ortak bilet alın
    sizin ne işiniz var teknik temelle
    Puhahhaaha
    Dayu diyelim ki bu yılbaşı 30milyon adet bilet basılsın,
    biz bu biletlerin yarısını alsak,büyük ikramiyenin memedabi ye çıkma ihtimali yüzde 50 sanarsın ama üüüle değil,değişmez
    İhtimali 30milyonda bir
    Başka soru varsa alırım
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Algı başka yere oyun başka yere memed ben yemiyorum
    yedirdiklerin belli farkındaysan ama goy goy senin işin,
    varmı bu akşam planın yılbaşı ya nerede çıkıcan pastasından erken çıktın ben seni 24.00 da bekliyordum
    Grand super cycle otelde

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puhahhaaha
    biz bu biletlerin yarısını alsak,büyük ikramiyenin memedabi ye çıkma ihtimali yüzde 50 sanarsın ama üüüle değil,değişmez
    İhtimali 30milyonda bir
    Başka soru varsa alırım
    Dayı dolar 13.40 yanıyor ahali gülücük dağıtıyor yazıklar olsun dayı.

Devlet kurulduğundan beri böyle birşey yok.2020 ye kadar devletin parası 7,44 kapatmış 2021 kapanış 13.40 bu ne demek.

Cumhuriyet tarihinde böyle birşey yok. 97 yili toplayıp 4 ayda 2 ye katlamak nedir.

Gerçekten şok içerisindeyim. Bizim devlet ve para bu hale nnasil geldi hiç inanmıyordum ihtimal vermiyordum.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puhahhaaha
    İhtimali 30milyonda bir
    Başka soru varsa alırım
    Alın bir tane bilet teknik yok orada 6 numara var aynı numaralar memed abindede var.
    ya tutarsa

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    memetabi bazıları var ki ..bunlar hep kazanır ..ama heeep ..borsa düşer bunlar kazanır,borsa yükselir bunlar gene kazanır ,borsa flat olur bunlar gene kazançta ya gidip saygılarını sundukları ustaları öyle değil ama ..hangisine inanalım ?
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...69#post5721869

De mi ?
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku

Devlet kurulduğundan beri böyle birşey yok.2020 ye kadar devletin parası 7,44 kapatmış 2021 kapanış 13.40 bu ne demek.

Cumhuriyet tarihinde böyle birşey yok. 97 yili toplayıp 4 ayda 2 ye katlamak nedir.

Gerçekten şok içerisindeyim. Bizim devlet ve para bu hale nnasil geldi hiç inanmıyordum ihtimal vermiyordum.
    Borsa işte ...her şey olur
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku

Nasılmı geldi teknik olarak anlatayım LİYAKAT la BIAT karıştı graflarda , tepe yaptı sonra aşağı

8.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku

Dolarda teknik analiz çalışıyor memedabi, sen inanmıyorsun ama tek çalışan teknik orda çalışıyor.

Bistte teknik analiz diye bişii yok
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 641/1002 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •