Sayfa 161/1002 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    En ucuz şey bist kaldı
    Haftaya fiyata bakmadan bol bol hisse fon almak lazım
    İlerde lazım olacak.
    Zamlardan hisse fon alacak para kalırsa tabi

2. Buzdolabı, bilgisayar, kettle, telefon şarjı, saç kurutma makinesi, üç LED ampul ve bulaşık makinesi kullanıyorsanız 150 kWh'yı doldurmanız için yeterli.

3.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Buzdolabı, bilgisayar, kettle, telefon şarjı, saç kurutma makinesi, üç LED ampul ve bulaşık makinesi kullanıyorsanız 150 kWh'yı doldurmanız için yeterli.
    Benim anladigim 150kWh saat ustu kismi farkli fiyata girecek komple 150yi gectik diye ornek 200kWh faturanin 50si yerine 200u farkli fiyattan gelirse yandik

4. Syn myfinans;
    Bu sene bist doları takip etti. Dolar yukarı bist yukarı, dolar aşagı bist aşağı. Seneye dolar ne yapacak?demem o ki dolar gitmezse bist gitmez. Üzülerek söylüyorum ki tek çare konutta.

Alıntı Originally Posted by manevracı Yazıyı Oku
    Benim anladigim 150kWh saat ustu kismi farkli fiyata girecek komple 150yi gectik diye ornek 200kWh faturanin 50si yerine 200u farkli fiyattan gelirse yandik
    300 kw icin 150 si 1.37 den 150 si 2.06 dan hesaplanacak.

6.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Syn myfinans;
    Bu sene bist doları takip etti. Dolar yukarı bist yukarı, dolar aşagı bist aşağı. Seneye dolar ne yapacak?demem o ki dolar gitmezse bist gitmez. Üzülerek söylüyorum ki tek çare konutta.
    Haklısınız
    Ben 1 yıllık vadede değil de, evladiyelik alım için demiştim.

Birde şu var bu kadar zamdan sonra ortaya çıkacak olan enflasyon ne olacak bakalım.
    Yüksek enflasyon kuru da yukarı iter gibime geliyor.

Yoksa kurun şu anki durumu köpükmü beklenen yüksek enflasyon da şu anki kur değerinin içinde mi bilemiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Syn myfinans;
    Onun içinde birikim seviyesi önemli en az 1 milyon birikim ister yada kredi çekilecek. İki ucu keskin bıçak hangi yöne kaçsan kesiyor.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Syn myfinans;
    Dolar artıyor ama Bist o kadar artmıyor. Ben izledim rakamları yaklaşık bir ay kadar. Bistten bir cacık olmaz.

Sayfa 161/1002 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •