Topluca yedik kafayı.
Aynı mantıkla gidersek (hepimiz suçluyuz ya), sen de uçlusun Kar_AdamOlanlara engel olamadığın için, A* partisini yenemediğin için, insanları ikna edemediğin için
Belki evin yok diye evini kiraya vermedin ama A* partisinin iktidara gelmesini de engelleyemedin.
Muhalefetteki çaresizlik öyle boyutlara ulaştı ki, doğruyu söylemekten korkar oldular karşı taraf huylanır da iktidara oy vermeye devam eder diye.
Tabi böyle diyorum diye Muhalefet de sütten çıkmış ak kaşık sanılmasın. Bkz. Bay*al'ın hala mv olması.
Yani aslında büyük resime genel çerçeveden bakınca hepimizin suçlu olduğu çok da saçma bir yaklaşım değil. Gördüğünüz gibi benim de kafam karışık.
Muhalefet kendi tabanını konsolide edemiyor ki... Kendi tabanını 100% arkasına alsa bu sefer oyu iktidar olmaya yetmeyecek. İktidar olmasının tek yolu karşı tarafı kendine benzetmekten çok, muhalefetin karşı tarafa benzemesi. Problemlerin kaynağı ise zaten en başta karşı taraf gibi davranmak...
Ekmelettin, A. Gül falan hep bu bahsettiğim saçmalığın ürünleri. Bay*al zamanında bunlar yoktu. İkide bir Anayasa Mahkemesi'ine götürülürdü çıkan yasalar ama onun da arka planda neler çevirdiğini sonradan öğrendik.
Yani, çok kafaya takmayın. Hayat kısa.
ytd
Şu anda görülen emekliyede yüksek zam verecekleri memurlar ve asgari ücret üstü çalışan işçi havasını alacak verilecek zam sanki %25 i bile bulmayacak. Ahan buraya yazıyorum memur bu defa çıldırır şu anda son 5-6 yıldır maaşı garanti diye memuru ezdiler
bir halt olacağı yok.
Bazı A*P'liler yapmaya çok meyilli bu savunmayı bu aralar. Şunları şunları yaptıksak biz değil bizi durduramayan muhalefet suçludur diyecekler gibi her an.
S*ğlık B*kanı da hepimiz suçluyuz tarzında açıklamalar yapmıştı sanıyorum.
Çok komik ya.
Ayin 20 sine dogru , soylemleri takip edin, mb bagimsizlik vs gelirse , ayarlama gelebilir.ytd
Ben de suçluyum hala ülkeyi terk edip keyfime bakamadığım için. Bırakıp giden doktorları bu yüzden tebrik ediyorum.![]()
Yer İmleri