Topluca yedik kafayý.
Ayný mantýkla gidersek (hepimiz suçluyuz ya), sen de uçlusun Kar_AdamOlanlara engel olamadýðýn için, A* partisini yenemediðin için, insanlarý ikna edemediðin için
Belki evin yok diye evini kiraya vermedin ama A* partisinin iktidara gelmesini de engelleyemedin.
Muhalefetteki çaresizlik öyle boyutlara ulaþtý ki, doðruyu söylemekten korkar oldular karþý taraf huylanýr da iktidara oy vermeye devam eder diye.
Tabi böyle diyorum diye Muhalefet de sütten çýkmýþ ak kaþýk sanýlmasýn. Bkz. Bay*al'ýn hala mv olmasý.
Yani aslýnda büyük resime genel çerçeveden bakýnca hepimizin suçlu olduðu çok da saçma bir yaklaþým deðil. Gördüðünüz gibi benim de kafam karýþýk.
Muhalefet kendi tabanýný konsolide edemiyor ki... Kendi tabanýný 100% arkasýna alsa bu sefer oyu iktidar olmaya yetmeyecek. Ýktidar olmasýnýn tek yolu karþý tarafý kendine benzetmekten çok, muhalefetin karþý tarafa benzemesi. Problemlerin kaynaðý ise zaten en baþta karþý taraf gibi davranmak...
Ekmelettin, A. Gül falan hep bu bahsettiðim saçmalýðýn ürünleri. Bay*al zamanýnda bunlar yoktu. Ýkide bir Anayasa Mahkemesi'ine götürülürdü çýkan yasalar ama onun da arka planda neler çevirdiðini sonradan öðrendik.
Yani, çok kafaya takmayýn. Hayat kýsa.
ytd
Þu anda görülen emekliyede yüksek zam verecekleri memurlar ve asgari ücret üstü çalýþan iþçi havasýný alacak verilecek zam sanki %25 i bile bulmayacak. Ahan buraya yazýyorum memur bu defa çýldýrýr þu anda son 5-6 yýldýr maaþý garanti diye memuru ezdiler
bir halt olacaðý yok.
Bazý A*P'liler yapmaya çok meyilli bu savunmayý bu aralar. Þunlarý þunlarý yaptýksak biz deðil bizi durduramayan muhalefet suçludur diyecekler gibi her an.
S*ðlýk B*kaný da hepimiz suçluyuz tarzýnda açýklamalar yapmýþtý sanýyorum.
Çok komik ya.
Ayin 20 sine dogru , soylemleri takip edin, mb bagimsizlik vs gelirse , ayarlama gelebilir.ytd
Ben de suçluyum hala ülkeyi terk edip keyfime bakamadýðým için. Býrakýp giden doktorlarý bu yüzden tebrik ediyorum.![]()
Yer Ýmleri