Sayfa 570/1002 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Bencede eksi açıklama yaparlar.

Önce kepçe ile alıyorlar.Kazan kepçesi.

Sonra Çay kaşığıyla veriyorlar.

Bu zamlar Ocakda açıklanınca Asgari ücretten bir yıllık zam artışını arakladılar.

Emeklilerdende Temmuza kadar.

Vallahi ben hiç tanıyamamışım bu takunyacıları,Milli görüşçüleri,dincileri yada dindar nesilleri(Müslümanlığı)

Faiz haram enflasyon helal he.

Kandırıldım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Günaydın TÜRK MİLLETİ

Akıl sağlığınızı lütfen koruyun.

Her şeyi çarpıtıp halada konuşuyorlar.

Sebep sonuçta hala Chp diyenler var şaka gibi desem.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sanki gerçek enflasyonu açıklıyorlar da

“YENİ BİR BANKA MEVDUAT ÜRÜNÜ”

Sinan Tavşan imzalı haberde, “Hazine ve Maliye Bakanlığı enflasyona endeksli enstrümanlar üzerinde çalışıyor. Bunun, kur korumalı lira mevduat ürünü ile rekabet eden yeni bir banka mevduat ürünü olacağını düşünmüyorum” diye konuşan Aşan’ın doğrudan ifade vermeden tahvil ihracını işaret ettiğini öne sürüldü.

Ayrıca, kur korumalı mevduata yatırımcıların gösterdiği ilgiden memnun olduklarını aktaran Asan “Kişisel olarak bu yeni mevduat enstrümanları ile dövize endeksli lika hesaplarına bir ayda 150 milyar lira toplanmasını, aynı dönemde ek 5 milyar dolarında standart döviz hesaplarından liraya döndürülmesini bekliyorum” diye belirtti.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/i...di-497151h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Günaydın TÜRK MİLLETİ

Akıl sağlığınızı lütfen koruyun.

Her şeyi çarpıtıp halada konuşuyorlar.

Sebep sonuçta hala Chp diyenler var şaka gibi desem.
    Günaydın gerçekten zamlardan hükümeti sorumlu tutmayan ciddi bir kesim var ve buna inanmışlar. Sanki hükümet iyi şeyler yapmak istemesine rağmen birileri zam yaparak onları engellemeye çalışıyor gibi anlatılıyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,981
    Saldım çayıra mevlam kayıra ekonomisi,yani seçici halk layığını buldu,işte onların ateşine bizde yanıyoruz,İsmet inönünün dediği dibi,namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça o ülkeden hayır gelmez demişti,yani şu an cesur halk aranıyor,şu an düşmanı dışarıda değil içeriden aranmalı dönemlerinin içindeyiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,981
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Günaydın gerçekten zamlardan hükümeti sorumlu tutmayan ciddi bir kesim var ve buna inanmışlar. Sanki hükümet iyi şeyler yapmak istemesine rağmen birileri zam yaparak onları engellemeye çalışıyor gibi anlatılıyor.
    ...Zamları savunanları yada görmezden gelenlerin akıl sağlığı mevcut,bunu devamlı gördük,mesela milliyet gazetesi,tüpçünün gazetesi,yani pes dedirtiyorlar

8. Enag enflasyonu:19.35
    Tuik ne açıklayacak??

Sayfa 570/1002 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •