BIST 100 DÜŞÜŞ TRENDİNE girdigi için Kızal da satıs yiyor. 1916 altı 1871 onun altı 1773 dir. Baskı da şuan. Stop loss 1773 dir. Kapanış1857 . Pazartesi - Salı piyasanın yönü belli olur. Bana göre en köyü ihtimal 107.40 Tl ye gelebilir. Ama normal i; 117.TL nin üstüne atması. Herkes düşüşe oynuyor ama HACİM YOK. Ytd
119.4-119.5 d kadar çıkış bekliyorum ilk etapta donra bir geriçekilme 117.1-4 arası sonra Endex e bakarız. 1916 üstüne endex atarsa ne ala. Ytd
Aynen soyledigim gibi oldu. İbşallah degerlendirenler olmuştur. Ytd
Eski TMSF başkanı kozal için Aralık 2021 de Yargıtay'da ki davanın sonuçlanacağı dan bahsetmisti. Bu dava sonuçlanırsa hisselerin büyük kısmı kontrol edilebilicek sanırım. Akın ipeğin davasi ise Haziran ayında yapılacak. Bu Yargıtay sonucu bu ay gelirse biraz umudum olur,yoksa dön dolaş yine aynı yere gelip duruyor.
Yurtdısı Borsalarda düzeltmenin atak sesleri gelmeye başladı . Biz de henüz birsey yok ama dikkatli olak gerekir. Bizdeki çıkış sadece Usd deki yukarı yöne ayak uydurma çıkışı. Ytd
Birkaç ciddi kurum alım onerisinde bulunmuş Kozal’ a . Bence dogru tespit ama yeterki ciddi Düzeltme olmadın yurtdışı borsalarda . Yoksa tekrar 12.4 usd ye gidecek. Aslında ciddi hedef ; Seçim ne zaman olacak ise ondan 1 ay once uçacak ve ÇANAK tamamlayacak oda 18-20 usd. Bakalım olacakmı. Ytd
Yer İmleri