Sayfa 467/987 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Müptezellik indikatör ha oldu ha olacak 🤪
    11 den eliniz korkar
    daa çok alın para profesörleri 😁

13.5 bariyeri bu hafta da devam edecek...Piyasanın bize bakışı haftaya netleşir...İlgintir arjantin pesosında da benzer hareketler var sonra kopuş o kopuş

3. Mb bugun korfez den ucakla gelen dolarida satsin bakalim

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Nikkei Asia'nın haberine göre Türkiye, enflasyonun yol açacağı kayıplara karşı koruma sağlayacak bir dizi lira tabanlı finansal ürün çıkarmayı değerlendiriyor. Nikkei'ye konuşan Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, hükümetin ülkeyi cari işlemler fazlası verme yoluna sokacak bir dizi yeni finansal ürün üzerinde çalışmakta olduğunu ifade etti. (info yat.bülteni)
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Arkadaşa alıntı yapmadan bir kaç kelamda ben edeyim bari..sabahtan beri okuyorum ben trol olduğunu düşünüyorum ama ciddi,ciddi bu görüşü savunduğunu görünce konuşmak farz oldu;bak kardeş 30 yıldır çalışıyorum,devletime tüm görevlerimi(vergi vb) eksiksiz yerine getiren biriyim,kenara 3 kuruş attım,gerçeği açıklanmayan yüksek enflasyon ortamında bu birikimim değerini iyice kaybetmesin diye dolar ,altın gibi araçlara yöneldim ancakkkkkkkkk!

Sen doların yükselişini (10tl-18tl) ky ye bağlarsan bu ülkede yaşamıyorsun derim...

Bir anda Nass ile girdik,çin-çin ile çıktık,nebati bakan;büyüklerin haberi vardı biz küçük yatırımcıyı ezdik dedi,yahu maaşlı trol değilsen ,ne ara dolar yataya bağlasa,tv ekranlarında aynı yüksek oktanlı konuşma tekrarlandı,gerçekten ciddi misiniz bu savunduğunuz konularda?

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    13.5 bariyeri bu hafta da devam edecek...Piyasanın bize bakışı haftaya netleşir...İlgintir arjantin pesosında da benzer hareketler var sonra kopuş o kopuş
    rampaya oturursa iyi olur.. gömerse pozisyon azalt.. yeşil dayadı mı köklerim.
    batan battı..
    masada kalanlar tanıdık

4H
    Son düzenleme : Zaf.Dogu; 03-01-2022 saat: 19:24.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    rampaya oturursa iyi olur.. gömerse pozisyon azalt.. yeşil dayadı mı köklerim.
    batan battı..
    masada kalanlar tanıdık

Bu fırsat bir daha ele zor geçer.!!!
    Bu hafta fırsat haftası.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Forex dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Mb bugun korfez den ucakla gelen dolarida satsin bakalim

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Körfezde tüm fiziki dolarları toplasan ancak çerez parası yapar.!!.!!!
    CİA nın uçan kuştan haberi olur.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 467/987 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •