Kabine sonrası Erdoğan açıklama yapıyor
Kabine sonrası Erdoğan açıklama yapıyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : Ekonomi icin bazı kesimler yalanlarla milletimizin moralini bozmaya çalışıyor .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Yurt dışından Türk ekonomisine yönelik sinsi saldırıların önünü kestik
Erdoğan : Kur korumalı mevduat’a kısa sürede 78 milyar TL’nin katılım sağlanması vatandaşımızın ülkesine olan güvenini gösteriyor
Erdoğan : Yeni ekonomik kararlar yarın meclise sunuluyor
Erdoğan : Dogalgaz ve elektrikte uygulanan tarifler vatandaşımızın lehine düzenlenmiştir
Inanan var mi ?
Ben şunu anlamiyorum kur korumalı mevduat vatandaşın TL ye mi guvendigini mi gosterir yoksa dolara mi guvendigini gösterir. Millet vadeli TL den geçti sonuçta [emoji2]
Yer İmleri