Sayfa 468/987 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Kabine sonrası Erdoğan açıklama yapıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Ekonomi icin bazı kesimler yalanlarla milletimizin moralini bozmaya çalışıyor .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kabine sonrası Erdoğan açıklama yapıyor
    Şapkadan tavşan çıkarsında.!!!
    Tabandan depoyu dolduralım.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Forex dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Erdoğan : Yurt dışından Türk ekonomisine yönelik sinsi saldırıların önünü kestik

Erdoğan : Kur korumalı mevduat’a kısa sürede 78 milyar TL’nin katılım sağlanması vatandaşımızın ülkesine olan güvenini gösteriyor

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Yurt dışından Türk ekonomisine yönelik sinsi saldırıların önünü kestik

Erdoğan : Kur korumalı mevduat’a kısa sürede 78 milyar TL’nin katılım sağlanması vatandaşımızın ülkesine olan güvenini gösteriyor
    78 milyar TL yaklaşık 6 milyar dolar
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Erdoğan : Yeni ekonomik kararlar yarın meclise sunuluyor

Erdoğan : Dogalgaz ve elektrikte uygulanan tarifler vatandaşımızın lehine düzenlenmiştir

7. Inanan var mi ?

8. Ben şunu anlamiyorum kur korumalı mevduat vatandaşın TL ye mi guvendigini mi gosterir yoksa dolara mi guvendigini gösterir. Millet vadeli TL den geçti sonuçta [emoji2]

Sayfa 468/987 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •