Sayfa 383/1312 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Arkadaşlar merhabalar burada daha önce bulunmadım o yüzden tartisimis olabilir ancak şu an Ocak 14 ve Şubat 14 iki kiracı için kontratı yenilemem gerekiyor birine kendim kullanacam çik dedim zira kullanma durumum da var ancak bana geçen ay what'sapp dan yüzde 17 lik resmi artış oranını göstermiş bu oran şimdi de yüzde 19.6 çıkmış buna bir itiraz yolu yokmudur enflasyon sadece kirada nasıl böyle çıkıyor bu ne saçmalık samimi söylüyorum kiracılar çıkınca camlara kocaman kiralık mikro yazıyla değildir yazacağım asla kiraya vermeyi düşünmüyorum zira vergiyi de tam ödüyorum bu ne saçmalık kendisi bir yol bulan bilen özelden de yazabilir .
    Not kat karşılığı verilebilir bir arsam daha var verdiğimde ve daireleri aldığımda kiralık yazıp aylık 20 bin isteyeceğim killigina , zira kiraya vermek istemiyorum zaten bu ikiyi de ilk yapildiginda 1.5 yıl kiraya vermemiştim .
    Fena halde sinir katsayım yüksek .Benim malimla hükümet gerdeğe giriyor resmen.sonra da enflasyonu düşük çıkaracak bu yolla .

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhabalar burada daha önce bulunmadım o yüzden tartisimis olabilir ancak şu an Ocak 14 ve Şubat 14 iki kiracı için kontratı yenilemem gerekiyor birine kendim kullanacam çik dedim zira kullanma durumum da var ancak bana geçen ay what'sapp dan yüzde 17 lik resmi artış oranını göstermiş bu oran şimdi de yüzde 19.6 çıkmış buna bir itiraz yolu yokmudur enflasyon sadece kirada nasıl böyle çıkıyor bu ne saçmalık samimi söylüyorum kiracılar çıkınca camlara kocaman kiralık mikro yazıyla değildir yazacağım asla kiraya vermeyi düşünmüyorum zira vergiyi de tam ödüyorum bu ne saçmalık kendisi bir yol bulan bilen özelden de yazabilir .
    Not kat karşılığı verilebilir bir arsam daha var verdiğimde ve daireleri aldığımda kiralık yazıp aylık 20 bin isteyeceğim killigina , zira kiraya vermek istemiyorum zaten bu ikiyi de ilk yapildiginda 1.5 yıl kiraya vermemiştim .
    Fena halde sinir katsayım yüksek .Benim malimla hükümet gerdeğe giriyor resmen.sonra da enflasyonu düşük çıkaracak bu yolla .
    Hocam maalesef kanunlar yatırımcıları korumuyor. Ancak kendiniz oturacaksanız elbette çıkmasını isteyebilirsiniz.
    Yakın zamanda gerçekleşecek gereksinim için tahliye davası açılabilirsiniz.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Hocam maalesef kanunlar yatırımcıları korumuyor. Ancak kendiniz oturacaksanız elbette çıkmasını isteyebilirsiniz.
    Yakın zamanda gerçekleşecek gereksinim için tahliye davası açılabilirsiniz.
    Teşekkürler , bari kira artış oranı makul ve mantıklı olsa .Geçen yıl için yüzde 19.60 .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

4. Syn hkm merak ediyorum 100 bin euro ya alan kişi, tapuda 100 bin euro gösterdi mi?

Yoksa emlakcı ona 70 bin gösterelim. Daha az vergi çıkar dediğinde, çok iyi olur mu dedi.
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    O kısmı doğru.emlakci ile iş yapan adamın parasını ödemeli.ben bos kağıda imza falan dendi o açıdan yazdım.ama emlakci da emlakci olmalı misal gavurdan vekalet alıp İngiliz in almanın evini 70 bin euroya sattım diyip 100 bin euroya satıp aradaki farkı cebe atmayacak.hem aradaki 30 bin euroyu cebe atıp insafsızca İngilizce 70 bin euronun komisyonunu almayacak.bu yazdigim yaşanmış bir olaydir

Paraya evleri kiraya vermeyecek kadar ihtiyacin yoksa adamlari niye zorluyorsun cikin diye kardeşim birak otursunlar o zaman. Ayrica kendim oturacagim cik dedigin evi 3 yil icinde kiraya verirsen adam gelir senden tazminatini alir haberin olsun. Onun disinda ikisini de cikaramazsin. Satış yapabilirsin o zamanda 6 ay sonra bosalttirabilirsin. Son kisimda haklisin kiraya verdiğin adam resmen malinin ortağı oluyor. Çakal birine denk gelirsen uğraş dur. Aslinda bilmiyorum belki de bu iyi bir sey. Boylece tek bildigi yatirim anlayışı ev olmak olan 30 ev sahibi cahillerin burnu sürtulmus oluyor.
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhabalar burada daha önce bulunmadım o yüzden tartisimis olabilir ancak şu an Ocak 14 ve Şubat 14 iki kiracı için kontratı yenilemem gerekiyor birine kendim kullanacam çik dedim zira kullanma durumum da var ancak bana geçen ay what'sapp dan yüzde 17 lik resmi artış oranını göstermiş bu oran şimdi de yüzde 19.6 çıkmış buna bir itiraz yolu yokmudur enflasyon sadece kirada nasıl böyle çıkıyor bu ne saçmalık samimi söylüyorum kiracılar çıkınca camlara kocaman kiralık mikro yazıyla değildir yazacağım asla kiraya vermeyi düşünmüyorum zira vergiyi de tam ödüyorum bu ne saçmalık kendisi bir yol bulan bilen özelden de yazabilir .
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Mal sahibi olmak la kiraci sahibi olmak ayri yatirimlardir...
    Ikisini farkli degerlendirmeyen mulk sahibi herzaman üzülmeye stres olmaya mahkumdur....

Mesela;

Devren satilik ilanlarina bakarsaniz eger, satışı 1 milyon etmeyen dükkandan kiraci cikip gitmek icin yeni kiracidan 2 milyon isteyebiliyor , garip bir sekilde o parayida alabiliyor....

Mal senin ama kiracin daha cok kazaniyor...

Mulk ***yatirim** i boyledir, bilerek alacaksin

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Kira tespit davası da açılabilir. Bu da bir seçenek
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku

8. Yer gösterme sözleşmesi çok sorun edilmiş.
    Yeni madde eklenmesini engellemek kolay. Paragraflar arasında boşluk yoksa, metnin sonuna bir düz bir de çapraz çizgi çekin, yeni şeyler yazılamasın.
    Önceden boşluklu olarak print edilmişse boşluklar olmadan yeniden print edilmesini isteyin ya da boşluklara da çizgi çekin.
    İmzanız kopyalanacak diye çekinirseniz de imza olarak isminizi kabaca yazıp karalayın işte.
    İmza mı imza.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 383/1312 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •