Originally Posted by Econfin Bahçeşehir Üni'de okudum. Burslu. Ve tr desin oylemi Bahcesehirin yd birsuru uni ile anlasmasi var
Originally Posted by Webster Ve tr desin oylemi Bahcesehirin yd birsuru uni ile anlasmasi var Master yapacağım sonra doktora. Görürsün bak...
Originally Posted by Webster Ve tr desin oylemi Bahcesehirin yd birsuru uni ile anlasmasi var Para lazım para...
Originally Posted by myfinans O arkadaşa bende çok teşekkür ediyorum. Ama yok olmaz olamaz webster diğer avatarla özdeşleşmiştir. değişmez değişemez. Bir webster kolay yetişmez webster'in avatarı da değişemez. sn dr webster o arkadaşın da affına sığınarak İtiraz ediyorum... Evet ben de finansla aynı görüşteyim.
Originally Posted by Econfin Bahçeşehir Üni'de okudum. Burslu. Sana helal olsun. 👏👏👏👏👏👏
Originally Posted by Econfin Master yapacağım sonra doktora. Görürsün bak... Yap güzel kardeşim yap.
Originally Posted by Econfin Para lazım para... Bu formda herkes para babasıdır. Sana para verecek adam burda çoktur.
Originally Posted by Econfin Master yapacağım sonra doktora. Görürsün bak... Master neyse de Doktoraya sakin bulasma Eger akademisyen olup yapacaksan olur ama haricinde doktora mallikmis onu anladim
Forum Rules
Yer İmleri