Sayfa 528/987 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    eski cavit 19 da 1000 adet falan bulaşınca etkili oluyormuş. bu yeni omicilomda 50 tanesi hasta etmek i.in yeterliymiş. onun içün diyoruz ki , doğru takılmış ffp2 maske , çok yoğun yerler için de ffp3... yalnız b maskeleri takarken elleriniz mis gibi olacak . sonra bu maskelerin burun teleri paketten pestil şeklinde çıkar, onu güzelce düzleyip ( teli bozmadan ) maskeyi taktıktan sonra , burnunuzun yanlarından nazikçe ,ovaraktan kapatacaksınız. maskeyi burnunuza mandal gibi sıkıştırmayın burun deliklerinizi tıkarsınız , nefes alamazsınız. iki elinizin işaret parmağını burnunuzun ortasında birleştirip , maskenin telini nazikçe sevgiyle ovarak burun yanak birleşkesini kapatacak şekle getiriniz.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bu arada yıllardır yazdığım tamamlayıcı sağlığı halen yaptırmayın..

2 gün önce evde covid olayları çıkınca üçümüzde gittik medicanaya. Evin dibinde zaten. Genel muayene tetkikler kan tahlilleri influenza ıvır zıvır. Kişi başı 15 tl verip çıktım.muhtemelen yıllık ödediğim rakamın yarısını bırakırdım kasaya.
    Kasa da müşteriler görevlilerle kavga ediyordu 15 gün önce geldim , dr 250 tl idi şimdi nasıl 500 diye.
    Yaptırdığıız,Tamamlayıcı sağlık sigortası mı,Özel sağlık sigortası mı.?
    İnternet ortamında okudum.Bu konu biraz karışık gibi sanki..
    Birde,Daha önce geçirilmiş hastalıklar,( kalıtsal olanlar) sigorta kapsamına girmiyor sanki..
    Poliçeleri çok maddeli ,karmaşık ve karınca yazıları ile yazıyorlar ki,( 2004 de yurtdışına giderken zorunlu seyahat sağlık sigortası,yaptırmış idim,oradan biliyorum.) anlamak epeyi zor oluyor.. Şimdi nasıl bilmiyorum..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bu arada firma isimlerini vermeyeyim de , öyle paketin üstünde her ffp2 , n95 yazan .... neyse .... ffp2 , ffp3 maskeyi kestiğinizde içinde ya çift kat meltblown ya da tek kat kalın meltblown olacak , ayrıca içinde hotair tabakası da olacak. hotair tabakası olmayan maskeler ffp2 , ffp3 değildir.
    ayriyetten ffp1 maskeler , cerrahi maskelere göre bir tık daha iyi olabilir virüsler için.

virüsler riçin bfe filtrasyonuna değil , pfe filtrasyonuna bakılır. kaliteli içinde iyi kalite meltblown olan cerrahi maskelerde 3ıu pfe koruma oranı % 98 e kadar çıkarkenen , ffp2 maskelerde buraya dikkat !!! 0,3 ıu pfe koruması % 95 falan filandır.
    tutmayın küçük enişteyi o zaman ne alakaysa
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. Yılanoğlu baya agresif vurun vurun kafire.. Merkez uyuma TL ye sahip çık

5. Zor tutarlar
    Başarırlarsa,
    sezar'ın hakkı sezar'a tanrı'nın hakkı tanrı'ya

Yabanci yok ya ,yerlide 92 gun baglandi , sopa serbest

Şanslıyız ki;

13,6931 sağlam bir direnç seviyesi

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    hangi firmaya yaptıralım
    Sadece allianz yaptıracaksanız yaptırın

Sayfa 528/987 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri