Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
30 oran biraz dinlenmek icin fena degil , her gun takip ve trade yorucu.yada uygun yerden full yesil , ekrani sonsuz kapatma
Şey 13,72...
Nebat kurun seviyesinden değil oynaklıktan rahatsız anlaşılan.
Artışın devam ettiği durumda KKM dışında kimse dolarını bozmaz....
14....16,5-17 seviyelerine çok yakınsıyor....
Bu durumda ülkede kimse fiyat indirmediği gibi benzin, elektrik ve doğalgaza yapılan kallavi zamlardan sonra ENFLASYON 2022 de ŞAHA kalkabilir.
Ki J. Morgan da bu şekilde rapor yazmış. Kasıma kadar yüzde 50 enflasyon var demiş...
https://www.bloomberght.com/jp-morga...kliyor-2295983
Bunun anlamı KKM da kur artmazsa satın alam gücüne göre yüzde 30 erime olabilir....
Ev, Araba mı alsak?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Nebati, doları 12 lerde bırakacaktın...
Yanlış yaptın...
Dön yolundan...
14 lü seviyeden en ufak bir atakta 17 lere gelir ki sonrasını düşündün mü?
Bu dolar seviyesinden üretime yaptığın yüzyıl zamları sonrası enflasyonu nasıl kontrol altına alacaksın?
Kağıt, mürekkep fiyatları daha da yükselmeden yaz için biraz stok yapsan iyi olur.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Kıymetli kardeşlerim. Herkese merhaba günaydın. Yukarıdaki yazımı 29 Aralık Çarşamba günü yazmışım. Hatırlayanlar vardır belki. Hemen konuya giriyorum. Bu dönemde özellikle benim ve sizin gibi eski mevduatçı arkadaşların eksi reel faiz döneminde yatırımları biraz risk alarak çeşitlendirmesi gerekiyor sanırım. Uzatmak istemem. Fakat 1 hafta gibi zamanda portföyümün +1.340M artması riskli ama bir yerdede cesaretin sonucu olduğunu düşünüyorum. Haa devam edermi bilemem ama herkes kendi miktarına göre risk almazsa bu süreç sanırım yılların birikimlerini eritecek gibi. Hepimiz çok kazanalım inşaallah. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ALLAH a emanet olun. Saygılar.
Yer İmleri