Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
30 oran biraz dinlenmek icin fena degil , her gun takip ve trade yorucu.yada uygun yerden full yesil , ekrani sonsuz kapatma
Þey 13,72...
Nebat kurun seviyesinden deðil oynaklýktan rahatsýz anlaþýlan.
Artýþýn devam ettiði durumda KKM dýþýnda kimse dolarýný bozmaz....
14....16,5-17 seviyelerine çok yakýnsýyor....
Bu durumda ülkede kimse fiyat indirmediði gibi benzin, elektrik ve doðalgaza yapýlan kallavi zamlardan sonra ENFLASYON 2022 de ÞAHA kalkabilir.
Ki J. Morgan da bu þekilde rapor yazmýþ. Kasýma kadar yüzde 50 enflasyon var demiþ...
https://www.bloomberght.com/jp-morga...kliyor-2295983
Bunun anlamý KKM da kur artmazsa satýn alam gücüne göre yüzde 30 erime olabilir....
Ev, Araba mý alsak?
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Nebati, dolarý 12 lerde býrakacaktýn...
Yanlýþ yaptýn...
Dön yolundan...
14 lü seviyeden en ufak bir atakta 17 lere gelir ki sonrasýný düþündün mü?
Bu dolar seviyesinden üretime yaptýðýn yüzyýl zamlarý sonrasý enflasyonu nasýl kontrol altýna alacaksýn?
Kaðýt, mürekkep fiyatlarý daha da yükselmeden yaz için biraz stok yapsan iyi olur.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Kýymetli kardeþlerim. Herkese merhaba günaydýn. Yukarýdaki yazýmý 29 Aralýk Çarþamba günü yazmýþým. Hatýrlayanlar vardýr belki. Hemen konuya giriyorum. Bu dönemde özellikle benim ve sizin gibi eski mevduatçý arkadaþlarýn eksi reel faiz döneminde yatýrýmlarý biraz risk alarak çeþitlendirmesi gerekiyor sanýrým. Uzatmak istemem. Fakat 1 hafta gibi zamanda portföyümün +1.340M artmasý riskli ama bir yerdede cesaretin sonucu olduðunu düþünüyorum. Haa devam edermi bilemem ama herkes kendi miktarýna göre risk almazsa bu süreç sanýrým yýllarýn birikimlerini eritecek gibi. Hepimiz çok kazanalým inþaallah. YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. ALLAH a emanet olun. Saygýlar.
Yer Ýmleri