VİOP eksi 1.35-Dolar 13.79.
BİZ ÇALIŞIYORUZ SİZ YİYORSUNUZ
1000 Kazak Tenge'si = 31.51 TL.
Diyor ki bu kadar doğal gaz üretiyoruz, petrol üretiyoruz sizin çocuklarınız her gün yeni bir saray alıp yeni bir Avrupa başkentinden Instagram fotoğrafı paylaşırken, benim 50 Tenge lik şeyime göz diktin arkadaş. Benim ürettiğim doğalgazı bana daha pahalı satma hakkını sen nereden aldın. Çok haklı bir itiraz. Doğrusu çok da burunlarını sürttüler yöneticilerin. Ama tekrar ediyorum maalesef örgütlü bir toplum olmadığı için siyaseten bunun günün sonunda bir iktidar içi restorasyonla mı sonuçlanacağı yoksa gerçek ve süreğenleşecek bir halk hareketine dönüşecek sorusu zor bir soru. Bu sorunun yanıtını ben değil, Kazakistan halkı sahada verecek, izlemeye devam edeceğiz.
https://www.birgun.net/haber/kazakis...patladi-372031
13,80 çok kuvvetli direnç mi nedir levye gelip duru orada![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
13.5-14 bandı MB patronun hoşlanmadığı yer...Belki bu gün müdahale farklı olur mesela pass geçmek gibi...30 enflasyon 14 faiz 16 negatif yeter diyebilirler
Sıvı yağ dışa bağımlıymış ve çok fahiş fiyatları buldu. Zeytinyağı yerli ama meşakkatli iş... Zeytinyağlarımı yemeyecek saklayacağım. Bir nevi sarrafiye gibi ! Bugünden itibaren NEBATİ yağ tüketeceğim....
Yer İmleri