Sayfa 15/117 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
Arama sonucu : 929 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Hep Birlikte

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tek abi dün sattığım krdmd yi gördün mü bugün
    Nasip bu işler abi, fazla da canını sıkma.
    Bak o düşüşte ben şorttum, yine zengin olamadım
    bu akşam şüüüle efkarlı bi şiir yazda biraz efkar dağıtalım, kadir abimizin sevdiği kara tren geçikir, belki hiç gelmez türküsünü dinliyorum
    Sağlık olsun tek abi,
    Ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmez
    KADIN

Şiddeti anlattım çevreme

Bana dediler ki

Önceden söylemeliydin bize

Ya da

Yalan söylüyorsun

Dedim ne çıkar sevginin yokluğundan

Sineye çektim olan biteni

Yetindim yemek ve barınakla

Dedim ucunda ölüm olsun

Lakin kurtulayım aşağılanmaktan

Yaktım hayatımdan birkaç köprüyü

Dedim sessizlik kurtarmaz kadını

Konuştum

Korkmadan utanmadan yorulmadan

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tek abi dün sattığım krdmd yi gördün mü bugün
    Nasip bu işler abi, fazla da canını sıkma.
    Bak o düşüşte ben şorttum, yine zengin olamadım
    bu akşam şüüüle efkarlı bi şiir yazda biraz efkar dağıtalım, kadir abimizin sevdiği kara tren geçikir, belki hiç gelmez türküsünü dinliyorum
    Sağlık olsun tek abi,
    Ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmez
    Yorulduğumu hissettim bugün abi. Bir poza tekrardan başlamak ve o pozu beklemek o kadar zor ki... Piyasa düşer de yükselir de, ama piyasa hareketlerini öngörebilmem gerekirdi... Borsayı meslek edinenlerin derslerine çok ama çok çalışmaları gerekiyor. Bu iş ciddi bir ekmek kapısı ve çok disiplin gerektiriyor.

- Ağlama TEK, burada duygusallığa yer yok!
    - Bırak ağlasın, rahatlar!

4.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Yorulduğumu hissettim bugün abi. Bir poza tekrardan başlamak ve o pozu beklemek o kadar zor ki... Piyasa düşer de yükselir de, ama piyasa hareketlerini öngörebilmem gerekirdi... Borsayı meslek edinenlerin derslerine çok ama çok çalışmaları gerekiyor. Bu iş ciddi bir ekmek kapısı ve çok disiplin gerektiriyor.
    Disiplini bile bozdu

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Disiplini bile bozdu
    Hocam aslında piyasanın belli bir disiplini var. Piyasa kendi yolundan ödün vermeden ilerliyor. Karşısına çıkanı affetmiyor. Bize düşen, piyasayı çok dikkatli takip etmek. Dersimize çok iyi çalışmak. Bugün yoğun bir şekilde ders çalıştım, çalışmalarımı burada paylaştım. Umduğum gibi BİST'te dönüşşüz, sağlam bir yükseliş trendi olursa bu sefer işe yarar bekleyişim; ama dediğim gibi yoruldum, eski şevkim yok.

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Yükselişte yer aldım, ama düşüşü bilemedim. Altı aydır boşa bekledim. 5 iş gününde 2400'den 1700'lere gelindi. İnanılmaz bir hareketti. Bu inanılmaz hareketleri seyretmek yerine inanılır küçük dünyama çekiliyorum.
    Evet altı ay boşuna bekledim, evet düşüşten ziyade ihtiraslarımdan dolayı kârdan oldum; ama bu demek değildir ki... Ne demek değildir, konumuz neydi?
    Acı tatlısıyla borsa maceramızda bir yılı geride bıraktık. Kendi adıma değerlendirme yapacak olursam dört günlük sert düşüşte bir yılımı yele verdim. Vademi uzun tutmasaydım sıfırlamıştım. 3 bin liram altı yedi ayda 36 bin lira olmuştu, dört günde gitti. 4200 lirayla yola devam ediyorum. Bu düşüşte vadenin de stopun da önemini anladım. Tabii bir de açgözlü olmamanın.
    Ağlamakta nerede kalmıştım?

- Bilmiyorsun TEK bu işi!
    - Hocam, ettiğiniz hata affedilir değil yani, moralinizi bozmak gibi olmasın ama.
    - BİST 100 gelmiş 2400'e, satsana hisseleri!
    - Bağırmış hisseler "Sat beni, sat beni!" diye.
    - Hisseleri satıp oradan şorta geçseydin var ya para babası olurdun, neyse sağlık olsun! En güzel arabalara binerdin.

8. Tek hocam, hemşehrim, 20 aralik haftasını kimse öngöremezdi, kendini boşa üzme.

Ayni şekilde devam etmek lazım, erken şorta gecip tum kazandığını yükselen piyasada vermek de vardı..

Sayfa 15/117 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •