Sayfa 271/614 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Bi arsa pazarlamacısı vardı. Burada hergün hayal satıyordu, o kadar çok seviliyordu ki, kimse adama laf söyletmiyordu, benden başka. Adam hisse pazarladı gitti. Hisse 4XX rakamlardaydı. sanırım hisse fiyadı 60 cent civarındaydı.Sonra bi tayfa daha geldi yine pazarladılar. Şimdi başka bi tayfa iş başı yapmış,
    valla beni iyi içeri attılar, şimdi gözleri yine içeri adam atmakta.
    Soruyor düşecek kagıdı neden satmazlarki insan diyor. zaradaki adam kağıt satamaz. trade yaparsa bile elindeki lotun bir kısmı ile yapar. satanlar karda olanlardır. Buradan satanlar aşağıdan bol lot toplayanlar olmalılar.
    Ben kimseye alın yada satın demem ama trollere dikkat edin. başkada bir şey söylemiyorum.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. İnsanların arkasından konuşmayı bırakın yaşı baya vardı. Belki vefaat bile etmiş olabilir yaşıyorsa Allah gecinden versin temiz dobra adamdı. Ayıptır ben onun adına şahitim belki burada en buyuz zararı o yaptı. Dediği olmadı ki o ne yapsin arkadaşlar. Sizde biliyorsunuz o konuda ki durumu adamlar yapmıyor işte yapmiyirlar. Koca şirketler kim bilir ne düşünüyorlarda yapmiyirlar. Herkes kendisine baksın herkes birilerine suç atiyor patronun adamı olduğu ithamlarinda bulunuyor. Ayıptır işinize bakın. Bakın şurada bir tane faydalı bilgi veren yok bir kisi bile bilancoyu konuşamıyor. Neden? Bunu kendinize sorun. En azından o zamanlar bilanço tahminleri olurdu. Şimdi herkes bir birini suçluyor. La bir kere okuduğumda suraya geldiğimde yararli bir bilgi göreyim

3.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    İnsanların arkasından konuşmayı bırakın yaşı baya vardı. Belki vefaat bile etmiş olabilir yaşıyorsa Allah gecinden versin temiz dobra adamdı. Ayıptır ben onun adına şahitim belki burada en buyuz zararı o yaptı. Dediği olmadı ki o ne yapsin arkadaşlar. Sizde biliyorsunuz o konuda ki durumu adamlar yapmıyor işte yapmiyirlar. Koca şirketler kim bilir ne düşünüyorlarda yapmiyirlar. Herkes kendisine baksın herkes birilerine suç atiyor patronun adamı olduğu ithamlarinda bulunuyor. Ayıptır işinize bakın. Bakın şurada bir tane faydalı bilgi veren yok bir kisi bile bilancoyu konuşamıyor. Neden? Bunu kendinize sorun. En azından o zamanlar bilanço tahminleri olurdu. Şimdi herkes bir birini suçluyor. La bir kere okuduğumda suraya geldiğimde yararli bir bilgi göreyim
    Kapta var hocam bilgi insan kaynaklari muduru ayrildi.poliport müdürü ayrildi.işletmelerde taşaronlasma oldu kadrolu işciler isten cikarildi holding bütün birimlerdeki müdürünu bir sene tutabiliyo nereden bakarsan bi tutarsizlık icerde dönüp duruyo buna bir vurgunmu dersin beceriksizlikmi dersin para desen şirkette denizdeki kum diyelim ytd.

4. Kartal ve realiter gibi boş tipler bu foruma yazmaya devam ettikçe burası boş bşr sayfa olmaya devam edecek. Engellesen de işe yaramıyor çünkü ağına düşürdükleriyle yine kirletiyorlar burayı. Neyse bu şahıslar yine yazıp kirletecek şimdi burayı. Sıkılıp giderler belki bir gün...

5.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Kartal ve realiter gibi boş tipler bu foruma yazmaya devam ettikçe burası boş bşr sayfa olmaya devam edecek. Engellesen de işe yaramıyor çünkü ağına düşürdükleriyle yine kirletiyorlar burayı. Neyse bu şahıslar yine yazıp kirletecek şimdi burayı. Sıkılıp giderler belki bir gün...
    Boş adamsin yatırim yapmayi ögren öyle gel sen buraya sana ykb dedik pgasus dedik algyo dedik soyle bana hisse soyle bana hisse sayıkladin durdun ben ikiye katladim parami sen ne yaptin burda boş yere millete saldiriyon şirketten bir haberin yok kazanamiyosun bir senedir yazdım bir üstte oku neler olmuş holdingde.boş yerede millete laf atma .

6. Realiter denen adamın bir kaç yazısını buldum ben şimdi bunu ciddiye alıp 2.89 dan sattım ya suç bende .
    Nerden bilecektim engellenmiş forumun boş adamıyış.
    '-Pazartesi,enflsyon verisi bekleniyor. 19 ylın en yüksek verisi olacağı söylenmekte. sanırım polhoşş bu fırsatı kaçırmaz. yeniden aşağı dogru yol alır.
    -3.86 gelmezsen ş e r e f bulama
    -O rus bu kağıt, gözü aşagıda. hiç yukarı gitme istegi göstermiyor vermiyor.ytd''

7.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Kartal ve realiter gibi boş tipler bu foruma yazmaya devam ettikçe burası boş bşr sayfa olmaya devam edecek. Engellesen de işe yaramıyor çünkü ağına düşürdükleriyle yine kirletiyorlar burayı. Neyse bu şahıslar yine yazıp kirletecek şimdi burayı. Sıkılıp giderler belki bir gün...
    Dolu adam, bugüne kadar dişe değer ne paylaştın, hayal satmaktan başka ne moka yaradın. Sende kendini nimetten sanıyorsun .sen yine beni engelle hadi kumda oyna. Ytd

8. Günün bu vakti online olanlara bakın. pazarlamacilar görevlerini iyi yapmışa benziyor.ytd

Sayfa 271/614 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •